Servei de Mercat de treball
Gerència de Serveis de Promoció Econòmica i Ocupació

Diputació de Barcelona

Formulari de contacte

Cambrer/a amb experiència

Número d'oferta311220

Publicat - Modificat09/07/2021 - 18/10/2021

Data tancament oferta18/10/2021

UbicacióMollet del Vallès

Ocupació5120 - Cambrers assalariats: Cambrers de taula

Tasques específiquesRestaurant ubicat a Mollet del Vallès cerca 1Cambrer/a Funcions: S'encarregarà de la preparació de les taules, d'organitzar-les, de la correcta disposició de les cadires i de la preparació de tot el servei de taula. Atendre les peticions de la clientela prenent nota de la comanda i tramitant-la al servei de barra o a la cuina de l'establiment. Distribuïr les begudes i els aliments sol·licitats pels clients. Atendre les possibles reclamacions. Controlar les existències del magatzem i tramitar les comandes corresponents en cas d'esgotar-se algun producte.

Capacitats requeridesRequisits: Es valora l'experiència prèvia com a cambrer/a i en altres feines relacionades amb la restauració. Disposar del carnet de manipuació d'aliments Habilitats i competències: Preocupació per l'ordre i la qualitat Planificació i organització Iniciativa

Tasques desenvolupar Parar les taules amb estovalles netes i amb els coberts, vaixella i cristalleria. Rebre els clients i presentar-los els menús i les cartes de begudes. Anotar les comandes d'aliments i begudes i passar-los al personal de cuina o de la barra. Servir aliments i begudes als clients en les taules. Netejar les taules i retornar els plats i coberts a la cuina. Preparar i servir begudes alcohòliques i no alcohòliques a la barra. Rentar les copes i gots usats, i netejar i mantenir les zones de servei de la barra, les zones de preparació de te i cafè i les màquines com ara les cafeteres exprés. Ajudar a mantenir la barra degudament ordenada i disposar les ampolles, gots i copes. Servir als clients aperitius i altres productes d'alimentació a la barra.

Informació d'interès

Data d’incorporació 19/07/2021

Salari mensual 1200€

Horari Dill a Dg de 13 a 16 i de 19 a tancament(1 festiu)

Contracte

TipusEventuals per circumstàncies de la producció

DuradaMés de 6 i menys de 12 mesos

Prorrogable