Servei de Mercat de treball
Gerència de Serveis de Promoció Econòmica i Ocupació

Diputació de Barcelona

Formulari de contacte

EMPLEAT/DA COMPTABLE

Número d'oferta310712

Publicat - Modificat01/07/2021 - 30/07/2021

Data tancament oferta30/07/2021

UbicacióFolgueroles

Ocupació4111 - Empleats de comptabilitat

Tasques específiquesEmpresa dedicada a la fabricació de maquinària per a la indústria alimentària i línees completes d'escorxadors necessita incorporar a l'àrea administrativa una persona amb alts coneixements de comptabilitat. Realitzara les tasques pròpies d'aquesta àrea a més d'escanalls de matèria prima, inventari etc. LLoc de treball estable.

Capacitats requeridesIndispensable experiència en àrea comptable dins d'empresa. Capacitat d'aprentenatge, iniciativa i responsabilitat. Interessats/des no inscrits a la Xarxa XALOC, al Servei Local d'Ocupació del vostre Ajuntament, enviar cv a seleccio@mancoplana.cat

Tasques desenvolupar Comprovar xifres, assentaments i documents per determinar la correcció de les anotacions, la precisió matemàtica i la utilització dels codis pertinents. Utilitzar ordinadors i programari comptable per registrar, emmagatzemar i analitzar informació. Classificar, registrar i resumir dades numèriques i financeres, amb la finalitat de compilar i conservar registres financers, utilitzant llibres diaris, llibres majors o ordinadors. Calcular, preparar i publicar llistes, factures, estats de comptes i altra documentació financera conforme als procediments establerts. Compilar informes i taules estadístics, financers, comptables o d'auditoria relatius a diversos aspectes com els cobraments d'efectiu, les despeses, els comptes per pagar i per cobrar, els beneficis i les pèrdues.

Requisits

Obligatoris

Permís de conduir B

Vehicle propi

Experiència en l'ocupació (mesos) 6

Recomanables

Certificat de professionalitat Gestió comptable i gestió administrativa per a auditoria

Titulació Grau - Ciències socials i jurídiques - Finances i Comptabilitat

Llengua Català - Nivell Independent B2

Castellà - Nivell Independent B2

Informació d'interès

Data d’incorporació 23/08/2021

Horari De dilluns a divendes de 8-13h a 15h-18h

Contracte

TipusEventuals per circumstàncies de la producció

DuradaEntre 1 i 3 mesos

Prorrogable