Servei de Mercat de treball
Gerència de Serveis de Promoció Econòmica i Ocupació

Diputació de Barcelona

Formulari de contacte

Atenció sociosanitària a persones dependents amb discapacitat

Número d'oferta309952

Publicat - Modificat15/06/2021 - 29/07/2021

Data tancament oferta29/07/2021

UbicacióAlella

Ocupació5611 - Auxiliars d'infermeria hospitalària: Auxiliars de gerontologia en serveis de salut

Tasques específiquesAtenció sociosanitària a persones dependents amb discapacitat intel·lectual, trastorns de conducta i amb necessitats de suport generalitzat. Ajuda amb les mobilitzacions, alimentació, higienes, etc. Treball amb l'objectiu de potenciar les habilitats dels usuaris, augmentar el seu grau d'autonomia i alentir el seu deteriorament. SUBSTITUCIONS DE VACANCES. Interessats/des inscriure's a XALOC I ENVIAR EL CV A OCUPACIO@ALELLA.CAT

Capacitats requeridesRequisit desitjable: formació en atenció sociosanitària. Experiència en el lloc de treball, atenció a persones dependents en institucions o en domicilis. Persona amb iniciativa, cura, empatía. Amb disponibilitat per fer cobertures de substitucions durant l'estiu. TRES TORNS: Matins de 7 a 15, tardes de 15 a 21:15 i nits de 21:15 a 7:15. Diferents jornades: 40, 30 o 24 hores.

Tasques desenvolupar Preparar els pacients per al seu examen o tractament. Canviar els llençols i ajudar els pacients en la seva higiene personal. Proporcionar als malalts serveis que puguin contribuir a la seva comoditat i el seu benestar. Distribuir i recollir les safates de menjar i donar el menjar als pacients que necessitin ajuda. Esterilitzar l'instrumental quirúrgic o d'altres tipus. Recollir dades clíniques limitades exclusivament a les dades termomètriques i a aquelles l'obtenció de les quals hagi estat orientada i indicada expressament pel metge responsable. Col·laborar en l'administració de medicaments per via oral i rectal amb excepció de la via parenteral. Exercir tasques afins.

Requisits

Molt importants

Experiència en l'ocupació (mesos) 12

Importants

Formació professionalitzadora Atenció sociosanitària a persones dependents en institucions socials

Informació d'interès

Data d’incorporació 05/07/2021

Horari Matis, tardes o Nits (torns fixes)

Contracte

TipusEventuals per circumstàncies de la producció

DuradaMés de 3 i menys de 6 mesos

ProrrogableNo