Servei de Mercat de treball
Gerència de Serveis de Promoció Econòmica i Ocupació

Diputació de Barcelona

Formulari de contacte

ADMINISTRATIU/VA A MITJA JORNADA

Número d'oferta309478

Publicat - Modificat09/06/2021 - 15/06/2021

UbicacióPapiol

Ocupació4500 - Empleats administratius amb tasques d'atenció al públic ncaa: Auxiliars administratius amb tasques d'atenció al públic ncaa

Tasques específiquesFacturació. Gestió de documents interns de producció. Gestions telefòniques amb clients i proveïdors. Seguiment i control de documentació de prevenció de riscos laborals, gestions mediambientals i llei de protecció de dades. Control i seguiment de documentació comptable i laboral (en coordinació amb gestoria externa).

Capacitats requeridesMínim 5 anys d'experiència en tasques d'administració. Es valoraran coneixements d'angles i programes de disseny fotogràfic.

Tasques desenvolupar Registrar, preparar, ordenar, classificar i arxivar informació. Classificar, obrir i enviar correu. Fotocopiar i enviar documents per fax. Preparar informes i correspondència de caràcter ordinari. Respondre a preguntes telefòniques o electròniques o remetre-les a la persona adequada. Comprovar xifres, preparar factures i anotar detalls de les transaccions financeres realitzades. Transcriure informació en ordinadors i revisar-la i corregir-la.

Requisits

Obligatoris

Vehicle propi

Informàtica Programari d'Ofimàtica - Usuari Avançat

Informació d'interès

Data d’incorporació 21/06/2021

Horari 9-13h

Atenció al públic

Contracte

TipusIndefinit: ordinari

DuradaIndefinit

Jornada

Jornada 1Indiferent de dilluns a divendres

Jornada 2Només jornada parcial

Jornada 3Exclusivament matí