Servei de Mercat de treball
Gerència de Serveis de Promoció Econòmica i Ocupació

Diputació de Barcelona

Formulari de contacte

CUINER/A

Número d'oferta308231

Publicat - Modificat18/05/2021 - 15/06/2021

UbicacióCalaf

Ocupació5110 - Cuiners assalariats: Cuiners assalariats

Tasques específiquesConfecció de menús, tapes i esmorzar.Gestionar l¿aprovisionament de les matèries primes. Realitzar la recepció de les mercaderies.Emmagatzemar les matèries primes rebudes. Control del consum d¿aliments i begudes per determinar els costos.Manipular, preparar i conservar tota classe d¿aliments crus, semielaborats i elaborats. Preparar i presentar els plats, així com els productes de pastisseria i rebosteria. Aplicació de la normativa sanitària a la cuina, control de punts de control crític.Cura i manteniment higiènic de les instal·lacions i utensilis. Supervisió d¿higiene de la cuina.

Capacitats requeridesImprescindible experiència en la ocupació. Es valorarà disposar de formació en cuina i gastronomia. L'empresa cerca una persona planificada i organitzada; amb orientació al client, tolerància a l'estrès, autocontrol i amb facilitat per resoldre imprevistos. Contracte temporal amb possibilitat d'indefinit.

Tasques desenvolupar Confeccionar menús i preparar i cuinar aliments. Planificar, supervisar i coordinar el treball dels auxiliars de cuina. Comprovar la qualitat dels aliments. Pesar, mesurar i barrejar els ingredients d'acord amb les receptes i amb el seu criteri personal. Regular la temperatura dels forns, graelles, torradores i altres aparells i estris de cuina, i inspeccionar i netejar la cuina, els aparells i estris de cuina i les zones de servei per garantir la manipulació segura i higiènica dels aliments. Utilitzar estris de cuina de grans dimensions, com ara graelles, fregidores o planxes.

Requisits

Obligatoris

Experiència en l'ocupació (mesos) 6

Formació de manipulació d'aliments

Llengua Català - Nivell Independent B2

Molt importants

Nivell acadèmic ESO

Llengua Castellà - Nivell Independent B1

Informació d'interès

Data d’incorporació 01/06/2021

Horari De dijous a dissabte (20h/setmana)

Contracte

TipusTemps parcial: temporal

DuradaEntre 1 i 3 mesos

Prorrogable