Servei de Mercat de treball
Gerència de Serveis de Promoció Econòmica i Ocupació

Diputació de Barcelona

Formulari de contacte

Cambrer/a de barra i sala

Número d'oferta307821

Publicat - Modificat12/05/2021 - 14/07/2021

Data tancament oferta14/07/2021

UbicacióCalella

Ocupació5120 - Cambrers assalariats: Cambrers de barra

Tasques específiquesCambrers/es de bar i sala per a hotel de la zona de Calella. CAMBRER/A DE SALA: Muntar taules, recollir plats, neteja del recinte, atenció als clients durant els àpats. CAMBRER/A DE BARRA: Manteniment de l'ordre i la neteja a l'espai de treball, servei de begudes, recollir taules, atenció al client.

Capacitats requeridesPersona amb orientació al client, treball en equip, autocontrol, empatia, creativitat i flexibilitat i adaptació al canvi.

Tasques desenvolupar Parar les taules amb estovalles netes i amb els coberts, vaixella i cristalleria. Rebre els clients i presentar-los els menús i les cartes de begudes. Aconsellar-los en l'elecció dels menús i de les begudes. Anotar les comandes d'aliments i begudes i passar-los al personal de cuina o de la barra. Servir aliments i begudes als clients en les taules. Netejar les taules i retornar els plats i coberts a la cuina. Presentar les factures, cobrar el preu i manejar terminals de punt de venda i caixes registradores, i quadrar l'efectiu. Preparar i servir begudes alcohòliques i no alcohòliques a la barra. Rentar les copes i gots usats, i netejar i mantenir les zones de servei de la barra, les zones de preparació de te i cafè i les màquines com ara les cafeteres exprés. Manejar els barrils de cervesa i connectar-los conductes de sortida. Ajudar a mantenir la barra degudament ordenada i disposar les ampolles, gots i copes. Comprovar els documents d'identitat dels clients per verificar que tenen l'edat per servir-los begudes alcohòliques. Adoptar mesures per limitar els problemes derivats dels excessos de beguda, com ara persuadir els clients perquè deixin de beure, denegar-los el servei o disposar el seu trasllat. Barrejar els ingredients per preparar còctels i altres begudes. Servir als clients aperitius i altres productes d'alimentació a la barra.

Requisits

Obligatoris

Llengua Català - Nivell Independent B2

Anglès - Nivell Independent B1

Molt importants

Llengua Francès - Nivell Independent B1

Recomanables

Nivell acadèmic FP II

Informació d'interès

Data d’incorporació 01/06/2021

Horari Jornada completa a concretar

Contracte

TipusTemporals bonificats

DuradaDurada indeterminada per obra o servei