PERSONAL DE CUINA I SALA ( BRASSERIA )
Número d'oferta307631
Publicat - Modificat07/05/2021 - 28/06/2021
Data tancament oferta28/06/2021
LocalitzacióBadalona
Ocupació5110 - Cuiners assalariats
Tasques específiques Restaurant brasseria, cuina de carn i aliments a la brassa
Capacitats requeridesconeixement de les tècniques de la cuina a la brassa Neteja i ordre de l'espai de treball, capacitat de planificació i organització.
Tasques desenvolupar Confeccionar menús i preparar i cuinar aliments. Comprovar la qualitat dels aliments. Pesar, mesurar i barrejar els ingredients d'acord amb les receptes i amb el seu criteri personal. Regular la temperatura dels forns, graelles, torradores i altres aparells i estris de cuina, i inspeccionar i netejar la cuina, els aparells i estris de cuina i les zones de servei per garantir la manipulació segura i higiènica dels aliments. Utilitzar estris de cuina de grans dimensions, com ara graelles, fregidores o planxes.
Informació d'interès
Data d’incorporació 18/05/2021
Salari mensual 1400€
Horari 40h setmanals
Contracte
DuradaMés de 6 i menys de 12 mesos
ProrrogableSí
Jornada
Jornada 1Només cap de setmana / festius
Jornada 2Només jornada intensiva
Oferta no activa. No s'accepten més candidatures.
Recorda: Per apuntar-te a una oferta de feina, has d'estar inscrit en un Servei Local d'Ocupació. Si encara no ho estàs, contacta amb nosaltres.
A l'apartat Xarxa XALOC podràs trobar l'adreça i el telèfon del Servei Local d'Ocupació més proper al teu domicili.
La informació inclosa en aquesta oferta, així com els criteris d'acceptació de les inscripcions, són responsabilitat del Servei Local d'Ocupació que la gestiona. Més informació.