Servei de Mercat de treball
Gerència de Serveis de Promoció Econòmica i Ocupació

Diputació de Barcelona

Formulari de contacte

CUIDADOR/A PER DOMICILIS MANLLEU, VIC I TORELLÓ

Número d'oferta307510

Publicat - Modificat06/05/2021 - 08/07/2021

Data tancament oferta08/07/2021

UbicacióManlleu

Ocupació5710 - Treballadors que tenen cura de les persones a domicili (excepte mainaders): Assistents d'atenció domiciliària

Tasques específiquesRealitzar les activitats d'atenció a la persona en domicilis particulars dels diferents municipis de la comarca com: higiene/dutxa, control de medicació, ensenyament d'hàbits personals, control d'alimentació, etc. Jornada i horari de treball a concretar, segons serveis assignats, inicialment contracte parcial, amb possibilitat d'incrementar hores. Creació d'una borsa de treball.

Capacitats requeridesCFGM amb titulació Aux infermeria, TAPSD o CP Atenció Sociosanitària Professionals habituats/des al treball en equip, amb responsabilitat per la qualitat del treball que realitzen i orientats/des al treball amb persones, tot actuant amb empatia i flexibilitat.

Tasques desenvolupar Assistir les persones que requereixen cures personals o terapèutiques en tasques com ara la higiene, menjar o vestir-se, mobilitat física i exercici, comunicació i presa oral de medicaments i canvis d'embenats, generalment d'acord amb plans de cures establertes per professionals de la salut. Mantenir el registre sobre cures personals, canvi en les condicions i resposta a les cures i tractaments; informar o donar referències a professionals de la salut i els serveis socials. Col·locar i aixecar persones amb dificultats de mobilitat física, i ajudar-los a moure's en cadires de rodes i vehicles de motor Mantenir la higiene a l'entorn dels clients com per exemple el canvi de llençols o la neteja de la roba, els plats i l'habitatge.

Requisits

Obligatoris

Vehicle propi

Recomanables

Nivell acadèmic Cicle formatiu grau mitjà

Informació d'interès

Data d’incorporació 17/05/2021

Contracte

DuradaIndefinit

Prorrogable