Servei de Mercat de treball
Gerència de Serveis de Promoció Econòmica i Ocupació

Diputació de Barcelona

Formulari de contacte

ADMINISTRATIU/VA SECTOR PLAGUES (Porgrama 30 plus)

Número d'oferta306945

Publicat - Modificat26/04/2021 - 05/05/2021

UbicacióBadalona

Ocupació4309 - Altres empleats administratius sense tasques d'atenció al públic ncaa

Tasques específiquesEs necessita personal administratiu per una empresa de sanitat ambiental (control de plagues, gestió de residus, anàlisis d'aigües), amb experiència en tasques d'oficina: elaboració de rutes de feina, elaboració de documentació de treball, atenció al client, telèfon i mail i venta creuada, gestió de calendari de feines i agenda de clients, suport en tasques comptables i facturació.

Capacitats requeridesTenir coneixements tècnics del sector i experiència, administració: comptabilitat, gestió comercial, atenció al client...Experiència en relacionarse amb les AAPP Coneixements Informàtics (word, excel..). Oferta de feina del Programa 30 plus: Badalona, Sant Adrià del Besòs, Alella, Tiana, Montgat i Masnou.,+ de 30 anys, Atur (DARDO)

Tasques desenvolupar Registrar, preparar, ordenar, classificar i arxivar informació. Classificar, obrir i enviar correu. Preparar informes i correspondència de caràcter ordinari. Registrar el lliurament d'equips al personal. Respondre a preguntes telefòniques o electròniques o remetre-les a la persona adequada. Transcriure informació en ordinadors i revisar-la i corregir-la.

Informació d'interès

Data d’incorporació 26/05/2021

Contracte

DuradaMés de 3 i menys de 6 mesos