Servei de Mercat de treball
Gerència de Serveis de Promoció Econòmica i Ocupació

Diputació de Barcelona

Formulari de contacte

Mestre amb l'especialitat d'educació especial (substitucions)

Número d'oferta304475

Publicat - Modificat24/02/2021 - 26/04/2021

Data tancament oferta26/04/2021

UbicacióGranollers

Ocupació2311 - Professors d'educació especial: Professors d'educació especial per a persones amb dificultats d'aprenentatge

Tasques específiques- Impartir els ensenyaments corresponents, convenientment adaptats a les necessitats dels alumnes. - Exercir la tutoria d'un grup d'alumnes. - Col·laborar amb els diferents especialistes del centre per tal d'assegurar una atenció educativa coordinada. - Coordinar amb els centres ordinaris que correspongui l'escolarització compartida de l'alumnat. - Contribuir en col·laboració amb les famílies al desenvolupament personal dels alumnes, en els aspectes afectiu, social i educatiu. - Conèixer i utilitzar les TAC com a eina metodològica.

Capacitats requeridesImprescindible ser mestre d'educació especial i/o magisteri amb formació específica d'atenció a la diversitat o necessitats educatives especials Responsabilitat, treball en equip, Interès i entusiasme vers els nens amb discapacitat intel·lectual, Capacitat d'observació i escolta, Creativitat i flexibilitat, Adaptabilitat.

Tasques desenvolupar Idear o modificar plans d'instrucció i ensenyament i preparar lliçons i activitats de conformitat amb les necessitats i possibilitats dels alumnes. Ensenyar emprant tècniques i mitjans apropiats per a la discapacitat i el nivell de l'alumne. Estimular la confiança dels alumnes, ajudar-los a descobrir i adoptar mètodes que atenuïn les limitacions imposades per la seva deficiència o dificultat i infondre'ls l'actitud d'autorealització. Organitzar exercicis, treballs pràctics i proves, observar i avaluar els progressos de cada alumne i intercanviar impressions sobre aquest tema amb els pares, el professor encarregat, terapeutes, assistents socials i altres persones interessades a impartir educació d'adults. Impartir classes particulars en aquest nivell. Preparar informes escolars i docents.

Requisits

Obligatoris

Nivell acadèmic Diplomatura / Enginyeria tècnica

Permís de conduir B

Vehicle propi

Titulació Diplomatura / Enginyeria Tècnica - Ciències socials i jurídiques - Magisteri - Educació Primària

Llengua Català - Nivell Experimentat C1

Informació d'interès

Data d’incorporació 01/05/2021

Salari mensual 1700€

Horari Dilluns a divendres de 8.30h A 16.30h

Esforç físic

Contracte

TipusInterinitat

DuradaDurada indeterminada per obra o servei

Prorrogable