Servei de Mercat de treball
Gerència de Serveis de Promoció Econòmica i Ocupació

Diputació de Barcelona

Formulari de contacte

PROFESSIONAL DEL MARQUETING I COMUNICACIÓ PER REDACCIÓ WEB

Número d'oferta304074

Publicat - Modificat12/02/2021 - 31/08/2022

Data tancament oferta31/08/2022

LocalitzacióSúria

Ocupació2651 - Professionals de la publicitat i la comercialització: Redactors publicitaris

Tasques específiquesProfessional del màrqueting i comunicació, amb estudis de formació professional o de grau en aquest àmbit, per empresa catalana dedicada a la comercialització online de productes de perruqueria i estètica. Tasques: - Creació i actualització de continguts web. - Creació i avaluació de campanyes de màrqueting. - Manteniment de tarifes a botiga online. - Assessorament clients (en una fase posterior). Vacant estable: contracte inicial de 6 mesos convertible en indefinit.

Capacitats requerides- CONEIXEMENT I GUST PEL SECTOR DE LA PERRUQUERIA I ESTÈTICA (molt important). - Coneixement avançat de PRETASHOP. - Alt coneixement de la redacció publicitària. - Persona autònoma i proactiva. - Alt nivell de responsabilitat i exigència.

Tasques desenvolupar Planificar, elaborar i organitzar polítiques i campanyes per donar suport a l'acompliment dels objectius de venda. Redactar textos publicitaris i guions per als mitjans de comunicació, i organitzar la producció de publicitat a la televisió i al cinema i les insercions publicitàries en els mitjans. Assessorar sobre els diferents elements de la comercialització, com la combinació de productes, la política de preus, la publicitat i promoció de vendes, la venda i els canals de distribució.

Requisits

Molt importants

Nivell acadèmic FP II

Vehicle propi

Titulació FPII - - Marqueting

Informàtica Programari de gestió - Usuari Avançat

Programari d'Ofimàtica - Usuari Avançat

Informació d'interès

Data d’incorporació 01/03/2021

Horari De 9h a 14h de dilluns a divendres.

Contracte

TipusObra o servei

DuradaMés de 3 i menys de 6 mesos

Prorrogable