Servei de Mercat de treball
Gerència de Serveis de Promoció Econòmica i Ocupació

Diputació de Barcelona

Formulari de contacte

Tècnic/a de mecanitzats

Número d'oferta303421

Publicat - Modificat27/01/2021 - 08/03/2021

Data tancament oferta08/03/2021

UbicacióGranollers

Ocupació7323 - Ajustadors i operadors de màquines eina: Torners de peces de metall

Tasques específiquesEmpresa fabricant de components de l'automoció cerca tècnic/a de mecanitzats amb experiència en programació de centres de mecanització Fanuc: preparació d'utillatge, centrat i alineat. Preparació de centre de mecanitzat per al seu posterior treball. Correcció de programes en avançades i revolucions. Interpretació de plànols. Utilització d'aparells i eines de medició. El contracte es gestionarà a través d'ETT

Capacitats requeridesPreocupació per l'ordre i la qualitat. Atenció al detall per fabricació de sèries curtes. Treball en equip i autonomia. Ganes d'aprendre i créixer a nivell professional dins l'empresa.

Tasques desenvolupar Regular una o diverses classes de màquines eina per a la fabricació de peces de metall en sèries estandarditzades. Regular i manejar un tipus determinat de màquina eina (per exemple, torn automàtic, fresadora, planejadora, mandrinadora, perforadora o rectificadora), fins i tot amb control numèric. Observar el funcionament de les màquines per descobrir defectes en les peces de treball o disfuncions de les mateixes màquines, i regular-les quan sigui necessari. Inspeccionar les peces de treball per descobrir defectes i mesurar-les per determinar la precisió de les màquines en les quals s'han mecanitzat, utilitzant regles, plantilles o altres instruments de mesura. Canviar els accessoris de les màquines que s'hagin desgastat, com ara les eines i escombretes, utilitzant eines manuals.

Requisits

Obligatoris

Nivell acadèmic Cicle formatiu grau mitjà

Titulació Cicle formatiu grau mitjà - Fabricació mecànica - Mecanització

Llengua Castellà - Nivell Experimentat C1

Molt importants

Informàtica Programari d'Ofimàtica - Usuari Mig

Llengua Català - Nivell Independent B2

Informació d'interès

Data d’incorporació 08/02/2021

ETT

Contracte

TipusEventuals per circumstàncies de la producció

DuradaMés de 6 i menys de 12 mesos

Prorrogable