Servei de Mercat de treball
Gerència de Serveis de Promoció Econòmica i Ocupació

Diputació de Barcelona

Formulari de contacte

Electricista amb especialista en climatització

Número d'oferta303326

Publicat - Modificat26/01/2021 - 01/02/2021

UbicacióMollet del Vallès

Ocupació3123 - Tècnics en electricitat: Tècnics en electricitat

Tasques específiques- Instal·lació, manteniment i reparacions de sistemes elèctrics a obra nova i rehabilitacions d'habitatges, oficines o indústries. - Tasques de reparacions i manteniment de feines de lampisteria, fontaneria i climatització.

Capacitats requerides- 1 any d'experiència com electricista, imprescindible coneixements de climatització. - Molt valorable coneixements com tècnic de manteniment (lampisteria, fontaneria, climatització...) - Valorable Carnet de conduir però no indispensable.

Tasques desenvolupar Efectuar treballs tècnics relacionats amb la recerca i el desenvolupament d'instal·lacions i equips elèctrics, o assajar prototipus. Projectar i preparar plànols d'instal·lacions i circuits elèctrics basats en les especificacions establertes. Preparar càlculs i estimacions detallats de quantitats i costos dels materials i mà d'obra necessaris per a la fabricació i el muntatge de les instal·lacions, d'acord amb les especificacions establertes. Efectuar el control tècnic de la fabricació, la instal·lació, la utilització, el manteniment i la reparació de sistemes, instal·lacions i equips elèctrics per garantir-ne el funcionament satisfactori i el compliment de les especificacions, les normes i els reglaments pertinents. Planificar mètodes d'instal·lació, comprovar la seguretat i els comandaments de les instal·lacions realitzades i ocupar-se del funcionament inicial dels nous sistemes, instal·lacions o equips. Muntar, instal·lar, assajar, calibrar, modificar i reparar els sistemes, instal·lacions o equips de manera que compleixin la normativa i els requisits de seguretat.

Informació d'interès

Data d’incorporació 15/02/2021

Contracte

DuradaMés de 6 i menys de 12 mesos