Servei de Mercat de treball
Gerència de Serveis de Promoció Econòmica i Ocupació

Diputació de Barcelona

Formulari de contacte

Fusters oficials de 2ª (Vinculat al programa 30 PLUS)

Número d'oferta302469

Publicat - Modificat22/12/2020 - 10/02/2021

UbicacióTiana

Ocupació7131 - Fusters (excepte ebenistes): Fusters d'armar

Tasques específiquesElaboració, muntatge, instal·lació i reparació d'elements de fusta, tant de portes com parquet. Realitza les seves tasques de forma autònoma des del disseny fins a deixar les peces preparades per al seu posterior muntatge in-situ.

Capacitats requeridesDestresa manual; sentit estètic; habilitat per al càlcul numèric i el mesurament; orientació a la precisió i el detall; metòdic/a i ordenat/ada; pulcritud i higiene en la manipulació de productes químics; capacitat de coordinació i lideratge.

Tasques desenvolupar Construir, modificar i reparar carcasses de fusta i altres construccions de fusteria en un taller o en les obres de construcció. Construir, acoblar i muntar, en el lloc de les obres, les carcasses, els entramats i els bastidors de fusta dels edificis. Ajustar, acoblar i transformar els elements interns i externs d'edificis fets de fusta, com envans, portes, marcs de portes i de finestres, revestiments i panells. Construir, muntar, transformar i reparar estructures i elements de fusta en vagons de ferrocarril, avions, vaixells, barques, pontons i altres vehicles. Exercir tasques similars.

Requisits

Molt importants

Permís de conduir B

Informació d'interès

Data d’incorporació 11/01/2021

Contracte

DuradaIndefinit