Servei de Mercat de treball
Gerència de Serveis de Promoció Econòmica i Ocupació

Diputació de Barcelona

Formulari de contacte

ASSESSOR/A PERSONAL EN ASSEGURANCES I PRODUCTES FINANCERS

Número d'oferta293356

Publicat - Modificat06/02/2020 - 26/02/2020

Data tancament oferta26/02/2020

LocalitzacióTaradell

Ocupació3521 - Mediadors i agents d'assegurances

Tasques específiquesCatalana Occident, empresa líder en el seu sector amb més de 150 anys d¿experiència, busca gent emprenedora de la zona d¿Osona sense experiència en el nostre sector, per a expandir-nos dins la comarca i obrir noves oficines a diferents poblacions de la zona. És un projecte empresarial conjunt en el qual, tu hi poses la teva professionalitat, ambició i ganes i Catalana Occident posarà a la teva disposició tots els recursos necessaris a nivell formatiu, humà i amb un important suport econòmic.Amb possibilitat de promocionar a Dir. d'oficina.

Capacitats requeridesEmprenedoria, iniciativa i planificació. Imprescindible facilitat de comunicació, interès en l'àrea comercial i d'atenció servei. Fluïdesa en català i castellà. Facilitat per treballar amb suport informàtic. Interès per treballar per compte propi.Interessats /des enviar currículum a josep.tort@catalanaoccidente.com amb l'accsumpte "SDL- AGENT "

Tasques desenvolupar Obtenir les informacions necessàries sobre els antecedents dels clients per determinar el tipus i les condicions apropiats de l'assegurança. Explicar als clients detalls sobre assegurances i condicions, primes de cobertura de riscos i beneficis per als clients. Negociar i establir pòlisses de reassegurança.

Requisits

Obligatoris

Vehicle propi

Molt importants

Llengua Català - Nivell Independent B2 - Llengua materna

Castellà - Nivell Independent B1 - Llengua materna

Informació d'interès

Data d’incorporació 06/02/2020

Horari Segons necessitats

Atenció al públic

Contracte

TipusTreballador autònom

DuradaEntre 1 i 3 mesos

Prorrogable