Servei de Mercat de treball
Gerència de Serveis de Promoció Econòmica i Ocupació

Diputació de Barcelona

Formulari de contacte

Professor/a d'ofimàtica

Número d'oferta292217

Publicat - Modificat13/01/2020 - 13/02/2020

Data tancament oferta13/02/2020

LocalitzacióSanta Margarida i els Monjos

Ocupació2325 - Instructors d'ensenyament no reglat en tecnologies de la informació: Professors de cursos de formació en tecnologies de la informació

Tasques específiquesProfessor/a d'Ofimàtica per impartir classes per a grups a la zona de l'Alt-Baix Penedès i Garraf. Funcions: Preparació de les classes, creació dels manuals per als alumnes, impartició de la formació i realització d'avaluacions als alumnes.

Capacitats requeridesComunicació social i relació interpersonal, autonomia i proactivitat, responsabilitat, treball en equip, adaptabilitat, orientació a les persones i de servei, compromís vers la feina i l'organització.És valorarà experiència com a professor/a en el sector. Els horaris són principalment de tarda i incorporació immediata.

Tasques desenvolupar Identificar les necessitats de formació en tecnologia de la informació i els requisits dels usuaris individuals i de les organitzacions sobre aquest aspecte. Preparar i elaborar materials de formació com ara manuals, ajudes visuals, programes d'aprenentatge en línia, models de demostració i documentació de referència. Dissenyar, coordinar, programar i dirigir programes de formació i desenvolupament que puguin impartir-se individualment o en grups i facilitar la celebració de tallers, reunions, demostracions i conferències. Realitzar i supervisar l'avaluació de la qualitat i eficàcia de la formació, i examinar i modificar, si escau, els objectius i mètodes de formació i els materials que es lliurin per als cursos. Reunir, examinar i investigar materials de suport existents per comprendre a fons la matèria i els sistemes objecte de formació.

Requisits

Obligatoris

Nivell acadèmic Cicle formatiu grau superior

Vehicle propi

Experiència en l'ocupació (mesos) 12

Informàtica Programari d'Ofimàtica - Professional

Llengua Català - Nivell Independent B2

Castellà - Nivell Independent B2

Molt importants

Titulació Cicle formatiu grau superior - Informàtica i Comunicacions - Administració de sistemes informàtics

Informació d'interès

Data d’incorporació 17/02/2020

Atenció al públic

Contracte

TipusObra o servei

DuradaMés de 3 i menys de 6 mesos

Prorrogable

Jornada

Jornada 1Indiferent de dilluns a divendres

Jornada 2Només jornada parcial