Servei de Mercat de treball
Gerència de Serveis de Promoció Econòmica i Ocupació

Diputació de Barcelona

Formulari de contacte

OPERARI EN MUNTATGE D'ESTRUCTURES D'ALUMINI

Número d'oferta290246

Publicat - Modificat18/11/2019 - 14/01/2020

Data tancament oferta14/01/2020

LocalitzacióBadalona

Ocupació7314 - Muntadors d'estructures metàl·liques: Muntadors d'estructures metàl·liques

Tasques específiquesPrepara la zona de treball a l'obra i organitza l'entorn. Determina i prepara els materials, eines, màquines, estris, mitjans auxiliars i els equips de protecció necessaris per a executar els treballs. Efectua el desembalatge i la comprovació de les peces rebudes. Munta les peces d'alumini damunt dels premarcs metàl·lics. Col·loca els perfils auxiliars. Efectua la fixació mecànica de les peces i el seu segellat amb escuma de poliuretà. En rehabilitació, efectua l'extracció de les peces existents.

Capacitats requeridesGanes per aprendre un ofici i implicació amb la feina IMPRESCINDIBLE: Apunta't i envia el teu CV en format PDF indicant a l'assumpte el número de l'oferta a btweb@impo.cat

Tasques desenvolupar Traçar en les peces de metall els senyals que han de servir de guia per tallar, trepar i donar forma a les peces amb vista a la seva utilització en la construcció d'edificis, vaixells i altres estructures. Muntar els elements de les estructures metàl·liques d'edificis, ponts i altres construccions. Reblar a mà, a màquina o amb un martell pneumàtic elements metàl·lics. Exercir tasques similars.

Informació d'interès

Data d’incorporació 30/11/2019

Salari mensual 1000€

Horari De 8 a 13 i de 15 a 18:30h

Contracte

TipusObra o servei

DuradaMés de 6 i menys de 12 mesos

Jornada

Jornada 1Indiferent de dilluns a divendres