CUINER/A DE RESTAURANT
Número d'oferta289678
Publicat - Modificat31/10/2019 - 27/01/2020
Data tancament oferta27/01/2020
LocalitzacióGarriga
Ocupació5110 - Cuiners assalariats: Cuiners de restaurants
Tasques específiquesPrpearant Partida fred; Preparant menús diaris seguint les directrius del cap de cuina. Horaris rotatius: 1 setmana de 8h a 17h 1 setmana de 16h a 24h 1 setmana de 13h a 17h i de 20h a 24h
Capacitats requeridesOrientació a l'Asssoliment; Capacitat de Treball en Equip, Responsabilitat, Adaptabilitat; Gestió de l'estrés
Tasques desenvolupar Confeccionar menús i preparar i cuinar aliments. Planificar, supervisar i coordinar el treball dels auxiliars de cuina. Comprovar la qualitat dels aliments. Pesar, mesurar i barrejar els ingredients d'acord amb les receptes i amb el seu criteri personal. Regular la temperatura dels forns, graelles, torradores i altres aparells i estris de cuina, i inspeccionar i netejar la cuina, els aparells i estris de cuina i les zones de servei per garantir la manipulació segura i higiènica dels aliments. Utilitzar estris de cuina de grans dimensions, com ara graelles, fregidores o planxes.
Informació d'interès
Data d’incorporació 15/11/2019
Horari de dilluns a dissabte
Contracte
TipusEventuals per circumstàncies de la producció
DuradaMés de 3 i menys de 6 mesos
ProrrogableSí
Jornada
Jornada 1Indiferent
Oferta no activa. No s'accepten més candidatures.
Recorda: Per apuntar-te a una oferta de feina, has d'estar inscrit en un Servei Local d'Ocupació. Si encara no ho estàs, contacta amb nosaltres.
A l'apartat Xarxa XALOC podràs trobar l'adreça i el telèfon del Servei Local d'Ocupació més proper al teu domicili.
La informació inclosa en aquesta oferta, així com els criteris d'acceptació de les inscripcions, són responsabilitat del Servei Local d'Ocupació que la gestiona. Més informació.