Furry white cat sitting on a wall

Servei de Mercat de treball
Gerència de Serveis de Promoció Econòmica i Ocupació

Diputació de Barcelona

Contacte ciutadans
Contacte empreses

Brioxer/a

Número d'oferta383227

Publicat - Modificat24/10/2025 - 14/11/2025

LocalitzacióSanta Margarida i els Monjos

Ocupació7703 - Forners, pastissers i confiters: Pastissers de fabricació

Tasques específiquesElaboració artesana, control de fermentació i cocció de tot tipus de brioixeria. Gama tant dolça com salada. Amb experiència en un lloc similar. Funcions i tasques a realitzar: Elaboració, amassar, cocció de brioixeria artesana. Mantenir net i recollit el lloc de treball. Es valorarà la creativitat., tenir estudis relacionats en el sector del pa, brioixeria i/o pastisseria. Tècniques artesanals: laminats, fermentació,

Capacitats requeridesComunicació: per resoldre conflictes i mantenir un tracte correcte amb tots els membres d¿obrador. Organització: Treballar en la planificació de producció diària i optimitzar temps. Treball en equip: Imprescindible, el respecte i harmonia entre companys es summament important. Gestió de l'estres: Important sobretot en diades, en el que ritme de treball requereix de saber gestionar l¿estrès.

Tasques desenvolupar Elaborar pa, galetes, pastissos i altres productes fets amb farina. Elaborar a mà, amb l'ajuda d'estris i algunes màquines, dolços i llaminadures, barrejant sucre, xocolata i altres ingredients. Combinar els ingredients mesurats en recipients de màquines de mescla, pastament o cocció. Comprovar la qualitat de les matèries primeres per garantir que es compleixen les normes i especificacions. Aplicar banys, glacejats i altres cobertures als productes fornejats, utilitzant espàtules o pinzells. Comprovar la neteja dels equips i l'estat del local abans de la producció per garantir que es compleixi la normativa de salut i seguretat en el treball. Vigilar les temperatures del forn i l'aspecte dels productes per determinar els temps de cocció.

Requisits

Molt importants

Permís de conduir B

Formació de manipulació d'aliments

Branca C.Formatiu Grau Mitjà
Hostaleria i Turisme

Recomanables

Nivell acadèmic Cicle formatiu grau mitjà

Categoria Oficial/a de 1a.

Experiència en l'ocupació (mesos) 12

Llengua Català - Nivell Independent B1

Castellà - Nivell Independent B1

Titulació Cicle formatiu grau mitjà - Indústries alimentàries - Forn, Rebosteria i Confiteria

Informació d'interès

Data d’incorporació 17/11/2025

Horari De 3 a 9h (40h/set)

Esforç físic

Contracte

TipusIndefinit: ordinari

DuradaIndefinit

Prorrogable

Jornada

Jornada 2Només jornada intensiva

Inscripció oberta