Brioxer/a
Número d'oferta383227
Publicat - Modificat24/10/2025 - 14/11/2025
LocalitzacióSanta Margarida i els Monjos
Ocupació7703 - Forners, pastissers i confiters: Pastissers de fabricació
Tasques específiquesElaboració artesana, control de fermentació i cocció de tot tipus de brioixeria. Gama tant dolça com salada. Amb experiència en un lloc similar. Funcions i tasques a realitzar: Elaboració, amassar, cocció de brioixeria artesana. Mantenir net i recollit el lloc de treball. Es valorarà la creativitat., tenir estudis relacionats en el sector del pa, brioixeria i/o pastisseria. Tècniques artesanals: laminats, fermentació,
Capacitats requeridesComunicació: per resoldre conflictes i mantenir un tracte correcte amb tots els membres d¿obrador. Organització: Treballar en la planificació de producció diària i optimitzar temps. Treball en equip: Imprescindible, el respecte i harmonia entre companys es summament important. Gestió de l'estres: Important sobretot en diades, en el que ritme de treball requereix de saber gestionar l¿estrès.
Tasques desenvolupar Elaborar pa, galetes, pastissos i altres productes fets amb farina. Elaborar a mà, amb l'ajuda d'estris i algunes màquines, dolços i llaminadures, barrejant sucre, xocolata i altres ingredients. Combinar els ingredients mesurats en recipients de màquines de mescla, pastament o cocció. Comprovar la qualitat de les matèries primeres per garantir que es compleixen les normes i especificacions. Aplicar banys, glacejats i altres cobertures als productes fornejats, utilitzant espàtules o pinzells. Comprovar la neteja dels equips i l'estat del local abans de la producció per garantir que es compleixi la normativa de salut i seguretat en el treball. Vigilar les temperatures del forn i l'aspecte dels productes per determinar els temps de cocció.
Requisits
Molt importants
Permís de conduir B
Formació de manipulació d'aliments Sí
Branca C.Formatiu Grau Mitjà
Hostaleria i Turisme
Recomanables
Nivell acadèmic Cicle formatiu grau mitjà
Categoria Oficial/a de 1a.
Experiència en l'ocupació (mesos) 12
Llengua Català - Nivell Independent B1
Castellà - Nivell Independent B1
Titulació Cicle formatiu grau mitjà - Indústries alimentàries - Forn, Rebosteria i Confiteria
Informació d'interès
Data d’incorporació 17/11/2025
Horari De 3 a 9h (40h/set)
Esforç físicSí
Contracte
TipusIndefinit: ordinari
DuradaIndefinit
ProrrogableSí
Jornada
Jornada 2Només jornada intensiva
Inscripció oberta
Amb usuari i contrasenya XALOC
Si vols apuntar-te a aquesta oferta de treball, has d'introduir el número del teu document d'identitat i la teva contrasenya.
Amb identificació electrònica
Si vols apuntar-te a aquesta oferta de treball, has d'identificar-te digitalment.
Accés amb els sistemes d'identificació:
- idCAT Mòbil
- Certificat digital
- Altres (Cl@ve)
Més informació sobre els sistemes d'identificació electrònica admesos
Apuntar-seRecorda: Per apuntar-te a una oferta de feina, has d'estar inscrit en un Servei Local d'Ocupació. Si encara no ho estàs, contacta amb nosaltres.
A l'apartat Xarxa XALOC podràs trobar l'adreça i el telèfon del Servei Local d'Ocupació més proper al teu domicili.
La informació inclosa en aquesta oferta, així com els criteris d'acceptació de les inscripcions, són responsabilitat del Servei Local d'Ocupació que la gestiona. Més informació.