Auxiliar d'elaboració de fleca
Número d'oferta382283
Publicat - Modificat06/10/2025 - 07/10/2025
LocalitzacióMollet del Vallès
Ocupació5220 - Venedors de botigues i magatzems: Altres dependents especialitzats
Tasques específiquesControl de masses fermentades Cocció de pa Distribució de productes acabats en coves pel seu transport al punt de venta Elaboració de petites peces de pa i suport a l'equip de fleca.
Capacitats requeridesFormació i experiència requerida Valorable coneixements en fleca Habilitats i competències: Rapidesa i agilitat Que li agradi elaborar amb les pròpies mans Planificació i organització Metòdic/a
Tasques desenvolupar Fixar els requisits dels clients i assessorar-los sobre la gamma de productes, el seu preu, condicions de lliurament, garanties, ús i manteniment. Explicar als clients els productes i serveis de l'establiment i fer-ne demostracions. Vendre els productes i serveis, cobrar el preu servint-se de diferents mètodes de pagament, preparar les factures i registrar les vendes en caixes registradores.
Informació d'interès
Data d’incorporació 03/10/2025
Salari mensual 1573€
Contracte
TipusIndefinit: ordinari
DuradaIndefinit
Inscripció oberta
Amb usuari i contrasenya XALOC
Si vols apuntar-te a aquesta oferta de treball, has d'introduir el número del teu document d'identitat i la teva contrasenya.
Amb identificació electrònica
Si vols apuntar-te a aquesta oferta de treball, has d'identificar-te digitalment.
Accés amb els sistemes d'identificació:
- idCAT Mòbil
- Certificat digital
- Altres (Cl@ve)
Més informació sobre els sistemes d'identificació electrònica admesos
Apuntar-seRecorda: Per apuntar-te a una oferta de feina, has d'estar inscrit en un Servei Local d'Ocupació. Si encara no ho estàs, contacta amb nosaltres.
A l'apartat Xarxa XALOC podràs trobar l'adreça i el telèfon del Servei Local d'Ocupació més proper al teu domicili.
La informació inclosa en aquesta oferta, així com els criteris d'acceptació de les inscripcions, són responsabilitat del Servei Local d'Ocupació que la gestiona. Més informació.