Servei de Mercat de treball
Gerència de Serveis de Promoció Econòmica i Ocupació

Diputació de Barcelona

Formulari de contacte

ADMINISTRATIU/VA COMPTABLE

Número d'oferta356433

Publicat - Modificat08/02/2024 - 28/02/2024

LocalitzacióRoca del Vallès

Ocupació4111 - Empleats de comptabilitat: Administratius comptables

Tasques específiquesPerfil de administratiu comptable amb coneixements de comptabilitat i impostos. Horari: De dilluns a dijous de 9:00-14:00h / 16:00-19:00h / Divendres jornada intensiva de 8:00 - 15:00h. Salari: 19200 euros bruts anuals. Incorporació immediata.

Capacitats requeridesMínim dos anys d´experiència com administratiu comptable. Coneixements de comptabilitat i impostos. Domini A3SOFTWARE i paquets d´office. Vehicle propi per accedir al lloc de feina.

Tasques desenvolupar Comprovar xifres, assentaments i documents per determinar la correcció de les anotacions, la precisió matemàtica i la utilització dels codis pertinents. Utilitzar ordinadors i programari comptable per registrar, emmagatzemar i analitzar informació. Classificar, registrar i resumir dades numèriques i financeres, amb la finalitat de compilar i conservar registres financers, utilitzant llibres diaris, llibres majors o ordinadors. Calcular, preparar i publicar llistes, factures, estats de comptes i altra documentació financera conforme als procediments establerts. Compilar informes i taules estadístics, financers, comptables o d'auditoria relatius a diversos aspectes com els cobraments d'efectiu, les despeses, els comptes per pagar i per cobrar, els beneficis i les pèrdues.

Requisits

Obligatoris

Nivell acadèmic FP II

Vehicle propi

Experiència en l'ocupació (mesos) 24

Molt importants

Permís de conduir B

Titulació Diplomatura / Enginyeria Tècnica - Ciències socials i jurídiques - Tributari i Comptable

Llengua Castellà - Nivell Experimentat C1

Informació d'interès

Data d’incorporació 07/03/2024

Horari dill a dij de 9 -14h / 16 -19h / div de 8 a 15h

Contracte

TipusIndefinit: ordinari

DuradaIndefinit