Servei de Mercat de treball
Gerència de Serveis de Promoció Econòmica i Ocupació

Diputació de Barcelona

Formulari de contacte

PREPARADOR/A DE MAQUINÀRIA

Número d'oferta356310

Publicat - Modificat06/02/2024 - 16/02/2024

LocalitzacióRoca del Vallès

Ocupació7403 - Mecànics i ajustadors de maquinària agrícola i industrial

Tasques específiquesRecepció de la maquinària que tornen els clients. Revisió de l'estat de la maquinària que torna de casa el client. Manteniment de la maquinaria: verificació dels nivells i engreixar els components de fricció. Informar de si es detecten desperfectes de la maquinària retornada per el client. Verificació dels sistemes de seguretat de la maquinària. Suport a mecànics amb les següents tasques: reparacions mecàniques, reparacions elèctriques i electròniques reparacions pneumàtiques. Tipus de maquinària: maquinària d´elevació i carretilles.

Capacitats requeridesFP de mecànica. No es requereix experiència. Vehicle propi per accedir al lloc de feina. Predisposició i ganes d´aprendre. Horari: De dilluns a dijous de 8:00 a 13:00h i de 15:30 a 18:30h, divendres de 8:00 a 17:00h. Salari: entre els 17K/18K. Contracte: temporal de 6 mesos amb possibilitat de contracte indefinit.

Tasques desenvolupar Ajustar, instal·lar, revisar, condicionar i reparar motors i màquines agrícoles i industrials. Examinar peces de maquinària i equips agrícoles i industrials per descobrir-hi defectes com ara fuites i desgast excessiu. Manejar la maquinària i els equips reparats per verificar que les reparacions han estat adequades.

Requisits

Obligatoris

Permís de conduir B

Vehicle propi

Titulació FPI - - Mecànica

Informació d'interès

Data d’incorporació 05/03/2024

Contracte

DuradaMés de 6 i menys de 12 mesos