Servei de Mercat de treball
Gerència de Serveis de Promoció Econòmica i Ocupació

Diputació de Barcelona

Formulari de contacte

Auxiliar de vigilància

Número d'oferta356262

Publicat - Modificat05/02/2024 - 28/02/2024

LocalitzacióCalella

Ocupació5942 - Auxiliars de vigilant de seguretat i similars no habilitats per a portar armes: Escortes personals no habilitats per a portar armes

Tasques específiquesAuxiliant de vigilant per a control d'entrades i sortides d'un recinte, control i vigilància de les instal·lacions, informació a l'usuari, etc.

Capacitats requeridesPersona amb capacitat de treball en equip, comunicació, autocontro i empatia. Flexibilitat i gestió del canvi.

Tasques desenvolupar Patrullar pels recintes i comprovar les portes i finestres per evitar i detectar possibles signes d'entrades no autoritzades. Controlar l'accés als establiments, vigilar i autoritzar l'entrada i sortida dels empleats i visitants, comprovar les identificacions i expedir passis de seguretat. Circular entre els visitants, clients o empleats per mantenir l'ordre, protegir els béns contra el robatori i el vandalisme, i fer que es respecti la normativa de l'establiment corresponent. Respondre a les alarmes, investigar els disturbis i posar-se en contacte amb els superiors, la policia o els bombers quan escaigui. Fer comprovacions de seguretat dels passatgers i el seu equipatge en els aeroports. Rebre efectiu i béns valuosos i garantir-ne el lliurament en condicions de seguretat a bancs, caixers automàtics i establiments de venda al detall.

Requisits

Obligatoris

Llengua Català - Nivell Independent B2

Castellà - Nivell Independent B2

Informació d'interès

Data d’incorporació 15/03/2024

Contracte

DuradaMés de 3 i menys de 6 mesos