Servei de Mercat de treball
Gerència de Serveis de Promoció Econòmica i Ocupació

Diputació de Barcelona

Formulari de contacte

PERSONAL DE MAGATZEM - CONDUCCIÓ DE CARRETÓ

Número d'oferta356219

Publicat - Modificat05/02/2024 - 29/02/2024

LocalitzacióEsparreguera

Ocupació8333 - Operadors de carretons elevadors: Operadors de carretons elevadors

Tasques específiquesPersonal de magatzem per a preparació de comandes i col·laboració amb el personal de repart per carregar les comandes als vehicles de repartiment. Descarregar amb el carretó elevador els camions dels proveïdors i col·locar-ho a les estanteries classificades de productes. Horari de dilluns a divendres, 8 a 13h i 15 a 18h. Contracte indefinit. Sou brut mensual 1.700 euros.

Capacitats requeridesCapacitat d'esforç físic. Obligatori: carnet de carretó elevador i més de 5 anys d'experiència. Valorable formació de manipulació en productes fitosanitaris. Carnet de conduïr B. Català i castellà. Informàtica a nivell usuari.

Tasques desenvolupar Conduir i vigilar el funcionament de carretons elevadors i equips similars per carregar i descarregar, transportar, elevar i apilar mercaderies o palets carregats a les estacions terminals de càrrega i descàrrega, instal·lacions portuàries, magatzems, fàbriques i altres establiments. Col·locar els dispositius elevadors sota, damunt o al voltant de palets, fardells i caixes carregades, i subjectar bé els materials o productes per al seu transport a les zones designades.

Requisits

Obligatoris

Experiència en l'ocupació (mesos) 60

Informació d'interès

Data d’incorporació 19/02/2024

Salari mensual 1700€

Horari 8 a 13h i 15 a 18h.

Atenció al públic No

Esforç físic

Contracte

TipusIndefinit: ordinari

DuradaIndefinit

Jornada

Jornada 1Indiferent de dilluns a divendres

Jornada 2Només jornada partida