Servei de Mercat de treball
Gerència de Serveis de Promoció Econòmica i Ocupació

Diputació de Barcelona

Formulari de contacte

Cambrer/a

Número d'oferta356133

Publicat - Modificat01/02/2024 - 15/02/2024

LocalitzacióCaldes de Montbui

Ocupació5120 - Cambrers assalariats

Tasques específiquesRestaurant ubicat en polígon requereix cambrer/a, per treballar cobrint una baixa, amb possibilitat de continuïtat. Funcions: atenció al client, servei de taules, atenció en barra, anotar comandes, suport en cuina si cal, neteja de les instal·lacions, preparació i recollida de la sala. Jornada completa, treballant de dilluns a divendres fent (de 8 a 16:30h amb 1 hora per dinar) i dissabtes de 8:30 a 11h. Salari establert per conveni. Interessats/des envieu CV personalitzat a borsatreball@caldesdemontbui.cat, un cop us hagueu inscrit a la oferta a Xaloc.

Capacitats requeridesEs requereix que sigui una persona polivalent, que en algun moment haurà de donar un cop de mà en cuina, per exemple. Competències professionals desitjades: Orientació al client, autonomia, treball en equip, gestió de situacions d'estrès.

Tasques desenvolupar Parar les taules amb estovalles netes i amb els coberts, vaixella i cristalleria. Rebre els clients i presentar-los els menús i les cartes de begudes. Aconsellar-los en l'elecció dels menús i de les begudes. Anotar les comandes d'aliments i begudes i passar-los al personal de cuina o de la barra. Servir aliments i begudes als clients en les taules. Netejar les taules i retornar els plats i coberts a la cuina. Presentar les factures, cobrar el preu i manejar terminals de punt de venda i caixes registradores, i quadrar l'efectiu. Preparar i servir begudes alcohòliques i no alcohòliques a la barra. Rentar les copes i gots usats, i netejar i mantenir les zones de servei de la barra, les zones de preparació de te i cafè i les màquines com ara les cafeteres exprés. Manejar els barrils de cervesa i connectar-los conductes de sortida. Ajudar a mantenir la barra degudament ordenada i disposar les ampolles, gots i copes. Comprovar els documents d'identitat dels clients per verificar que tenen l'edat per servir-los begudes alcohòliques. Barrejar els ingredients per preparar còctels i altres begudes. Servir als clients aperitius i altres productes d'alimentació a la barra.

Requisits

Obligatoris

Experiència en l'ocupació (mesos) 12

Llengua Castellà - Nivell Experimentat C1

Molt importants

Llengua Català - Nivell Experimentat C1

Informació d'interès

Data d’incorporació 12/02/2024

Contracte

DuradaDurada indeterminada per obra o servei

Jornada

Jornada 1Indiferent

Jornada 2Només jornada partida