Servei de Mercat de treball
Gerència de Serveis de Promoció Econòmica i Ocupació

Diputació de Barcelona

Formulari de contacte

Monitor/a de persones amb discapacitat

Número d'oferta355841

Publicat - Modificat26/01/2024 - 14/02/2024

Data tancament oferta14/02/2024

LocalitzacióTiana

Ocupació3713 - Professionals de suport al treball i a l'educació social: Integradors socials

Tasques específiquesAuxiliar de monitor: suport a l'educador (ajuda i control) en el desenvolupament de les activitats: tallers d'autonomia, comunicació, habilitats per a la vida diària. L'empresa disposa de transport si la persona ve de Barcelona. El dinar el facilita el centre. Es valorarà una altra formació similar o superior a la d'integració social i experiència mínim 2 anys en el mon de la discapacitat o similar. Sou 1092.36 euros x 14 pagues.

Capacitats requeridesMotivació per la feina, seriositat i bona presència, capacitat de treball en equip, dinamisme i capacitat d'adaptació.

Tasques desenvolupar Reunir informació sobre les necessitats de les persones i avaluar les seves destreses, punts forts i deficiències. Ajudar persones amb discapacitats i d'edat avançada a rebre serveis i a millorar la seva capacitat funcional en la societat. Ajudar les persones a identificar recursos de la comunitat i a accedir-hi, inclosos els relatius a assistència jurídica, mèdica i financera, habitatge, ocupació, transport, assistència en els desplaçaments, cures de dia i altres serveis. Aconsellar les persones que visquin en llars d'acolliment i centres de reinserció social, supervisar les seves activitats i ajudar-les a planificar la seva vida abans i després de l'estada en aquests centres. Administrar seminaris sobre destreses vitals, programes de tractament per abús de substàncies, programes de gestió del comportament, programes de serveis per a joves i altres programes de serveis comunitaris i socials sota la supervisió de professionals de la salut o d'assistència social.

Requisits

Obligatoris

Nivell acadèmic Cicle formatiu grau superior

Experiència en l'ocupació (mesos) 24

Informació d'interès

Data d’incorporació 15/01/2024

Horari De dill. a dv de 9:30 a 17:00h

Contracte

TipusIndefinit: ordinari

DuradaIndefinit

Prorrogable