Cap de partida (cuiner/a) per restaurant
Número d'oferta355165
Publicat - Modificat15/01/2024 - 01/10/2024
Data tancament oferta01/10/2024
LocalitzacióSitges
Ocupació5110 - Cuiners assalariats
Tasques específiquesRestaurant de cuina mediterrània de primera línia de mar, necessita incorporar un cap de partida per la seva cuina. Entre altres tasques i funcions, haurà de preparar i elaborar plats diversos de menú i carta, fer-se càrrec quan sigui necessari de la gestió i desenvolupament de la cuina, preparar el servei, control de qualitat dels plats, compres de mercaderies, contacte amb proveïdors i altres tasques pròpies del lloc de treball.
Capacitats requeridesOrganització, orientació al client, exigència i qualitat, treball en equip i capacitat de pressió.
Requisits
Obligatoris
Experiència en l'ocupació (mesos) 12
Importants
Nivell acadèmic Cicle formatiu grau mitjà
Formació de manipulació d'aliments Sí
Titulació Cicle formatiu grau mitjà - Hostaleria i Turisme - Cuina
Llengua Castellà
Català
Informació d'interès
Data d’incorporació 22/01/2024
Horari a concretar a l'entrevista (jornada partida)
Contracte
TipusFix discontinu
DuradaMés de 6 i menys de 12 mesos
ProrrogableSí
Jornada
Jornada 1Indiferent
Oferta no activa. No s'accepten més candidatures.
Recorda: Per apuntar-te a una oferta de feina, has d'estar inscrit en un Servei Local d'Ocupació. Si encara no ho estàs, contacta amb nosaltres.
A l'apartat Xarxa XALOC podràs trobar l'adreça i el telèfon del Servei Local d'Ocupació més proper al teu domicili.
La informació inclosa en aquesta oferta, així com els criteris d'acceptació de les inscripcions, són responsabilitat del Servei Local d'Ocupació que la gestiona. Més informació.