Servei de Mercat de treball
Gerència de Serveis de Promoció Econòmica i Ocupació

Diputació de Barcelona

Formulari de contacte

Cap de partida (cuiner/a) per restaurant

Número d'oferta355165

Publicat - Modificat15/01/2024 - 31/01/2024

LocalitzacióSitges

Ocupació5110 - Cuiners assalariats

Tasques específiquesRestaurant de cuina mediterrània de primera línia de mar, necessita incorporar un cap de partida per la seva cuina. Entre altres tasques i funcions, haurà de preparar i elaborar plats diversos de menú i carta, fer-se càrrec quan sigui necessari de la gestió i desenvolupament de la cuina, preparar el servei, control de qualitat dels plats, compres de mercaderies, contacte amb proveïdors i altres tasques pròpies del lloc de treball.

Capacitats requeridesOrganització, orientació al client, exigència i qualitat, treball en equip i capacitat de pressió.

Requisits

Obligatoris

Experiència en l'ocupació (mesos) 12

Importants

Nivell acadèmic Cicle formatiu grau mitjà

Formació de manipulació d'aliments

Titulació Cicle formatiu grau mitjà - Hostaleria i Turisme - Cuina

Llengua Castellà

Català

Informació d'interès

Data d’incorporació 22/01/2024

Horari a concretar a l'entrevista (jornada partida)

Contracte

TipusFix discontinu

DuradaMés de 6 i menys de 12 mesos

Prorrogable

Jornada

Jornada 1Indiferent