Servei de Mercat de treball
Gerència de Serveis de Promoció Econòmica i Ocupació

Diputació de Barcelona

Formulari de contacte

DIRECTOR/A D´UNA RESIDÈNCIA

Número d'oferta355027

Publicat - Modificat12/01/2024 - 01/03/2024

LocalitzacióRoca del Vallès

Ocupació1325 - Directors de serveis socials ncaa: Directors de llars residència per a persones amb discapacitat

Tasques específiquesDirecció d´una residència amb persones amb malaltia mental. Planificació, organització i supervisió dels serveis i activitats del centre. Elaboració dels objectius assistencials. Coordinació amb el departament de Drets Socials de la Generalitat de Catalunya i la resta de professionals de la residència. Responsable del compliment dels requisits legals ila satisfacció dels usuaris. Atenció directa amb usuaris, familiars i tutors legals. Participació en el programa individual de treball de cada usuari. Incorporació immediata.

Capacitats requeridesÉs necessari carnet de conduir per accedir al lloc de feina. Mínim un any d´experiència demostrable en el sector. Persona empàtica, capaç de treballar en equip. Salari: 2000 euros bruts mensuals. Horari: de dilluns, dimecres i dijous de 9:00 a 14:00h; dimarts i divendres de 16:00 a 20:00h i dissabtes cada 15 dies de 9:00 a 13:00h. Contracte: 6 + 6 i indefinit.

Tasques desenvolupar Establir l'orientació general d'un servei, organització o centre i ocupar-se de la gestió. Elaborar, aplicar i supervisar procediments, polítiques i normes per al personal. Representar l'organització en negociacions i en convencions, seminaris, audiències públiques i fòrums.

Requisits

Obligatoris

Nivell acadèmic Diplomatura / Enginyeria tècnica

Titulació Diplomatura / Enginyeria Tècnica - Ciències de la Salut - Psicologia

Molt importants

Experiència en l'ocupació (mesos) 12

Informació d'interès

Data d’incorporació 21/02/2024

Horari Consultar a la descripció

Contracte

DuradaMés de 6 i menys de 12 mesos

Prorrogable