Servei de Mercat de treball
Gerència de Serveis de Promoció Econòmica i Ocupació

Diputació de Barcelona

Formulari de contacte

Interina cures domiciliàries

Número d'oferta353118

Publicat - Modificat16/11/2023 - 23/11/2023

LocalitzacióCalella

Ocupació5710 - Treballadors que tenen cura de les persones a domicili (excepte mainaders): Cuidadors de malalts a domicili

Tasques específiquesInterna a un domicili. Higiene personal, cures, el·laboració de menjars, companyia, neteja de la llar, cura de la roba, compres diàries, control de medicació, etc.

Capacitats requeridesPersona amb formació de CFGM d'auxiliar de clínica, Certificat de professionalitat o formacions vinculades.

Tasques desenvolupar Assistir les persones que requereixen cures personals o terapèutiques en tasques com ara la higiene, menjar o vestir-se, mobilitat física i exercici, comunicació i presa oral de medicaments i canvis d'embenats, generalment d'acord amb plans de cures establertes per professionals de la salut. Mantenir el registre sobre cures personals, canvi en les condicions i resposta a les cures i tractaments; informar o donar referències a professionals de la salut i els serveis socials. Col·locar i aixecar persones amb dificultats de mobilitat física, i ajudar-los a moure's en cadires de rodes i vehicles de motor Prestar als pacients i familiars suport emocional, informació i consell en aspectes com ara higiene, nutrició, exercici, cura dels nens o adaptació a la incapacitat o a la malaltia. Mantenir la higiene a l'entorn dels clients com per exemple el canvi de llençols o la neteja de la roba, els plats i l'habitatge. Prestar ajuda psicològica com ara conversa o lectura en veu alta. Planificar, realitzar les compres, preparar o servir menjars que s'adaptin als requisits nutricionals o dietes que s'han prescrit. Prestar suport als pares i tenir cura dels nounats durant el post part. Programar i acompanyar els clients a les cites amb el metge i altres professionals o realitzar altres tasques.

Requisits

Obligatoris

Nivell acadèmic Graduat escolar / Batxillerat elemental

Informació d'interès

Data d’incorporació 15/12/2023

Contracte

DuradaIndefinit