Servei de Mercat de treball
Gerència de Serveis de Promoció Econòmica i Ocupació

Diputació de Barcelona

Formulari de contacte

TREBALLADOR/A FAMILIAR

Número d'oferta353060

Publicat - Modificat15/11/2023 - 23/11/2023

Data tancament oferta23/11/2023

LocalitzacióArenys de Munt

Ocupació5710 - Treballadors que tenen cura de les persones a domicili (excepte mainaders): Assistents d'atenció domiciliària

Tasques específiquesIntervenció directa i atenció inegral de l'usuari, tenint en compte el seu març familiar i el seu entorn. El servei està dirigit a persones en situació de falta d'autonomia. Atenció directa a la persona: higiene corporal; ajuda psicomotriu; control de l'alimentació i medicació; vigilància i manteniment de l'ordre de la llar i de la neteja d'aquesta, compra, preparació d'aliments, suport a l'administració de la llar, activitats relacionades amb la comunicació i la relació amb l'exterior.

Capacitats requeridesHabilitats comunicatives, competències matemàtiques i linguïstiques bàsiques. Empatia, ordre, responsabilitat de la pròpia feina. Capacitat d'adaptació. Experiència en la feina d'un any imprescindible.

Tasques desenvolupar Assistir les persones que requereixen cures personals o terapèutiques en tasques com ara la higiene, menjar o vestir-se, mobilitat física i exercici, comunicació i presa oral de medicaments i canvis d'embenats, generalment d'acord amb plans de cures establertes per professionals de la salut. Mantenir el registre sobre cures personals, canvi en les condicions i resposta a les cures i tractaments; informar o donar referències a professionals de la salut i els serveis socials. Col·locar i aixecar persones amb dificultats de mobilitat física, i ajudar-los a moure's en cadires de rodes i vehicles de motor Prestar als pacients i familiars suport emocional, informació i consell en aspectes com ara higiene, nutrició, exercici, cura dels nens o adaptació a la incapacitat o a la malaltia. Mantenir la higiene a l'entorn dels clients com per exemple el canvi de llençols o la neteja de la roba, els plats i l'habitatge. Prestar ajuda psicològica com ara conversa o lectura en veu alta. Planificar, realitzar les compres, preparar o servir menjars que s'adaptin als requisits nutricionals o dietes que s'han prescrit. Prestar suport als pares i tenir cura dels nounats durant el post part. Programar i acompanyar els clients a les cites amb el metge i altres professionals o realitzar altres tasques.

Requisits

Obligatoris

Nivell acadèmic Cicle formatiu grau mitjà

Permís de conduir A o B

Vehicle propi

Experiència en l'ocupació (mesos) 12

Branca C.Formatiu Grau Mitjà
o
Serveis socioculturals i a la comunitat

Formació professionalitzadora Atenció sociosanitària a persones al domicili

Llengua Català - Nivell Bàsic A1

Castellà - Nivell Bàsic A1

Informació d'interès

Data d’incorporació 01/12/2023

Salari mensual 1390€

Horari de 8 a 19:30 hores

Atenció al públic

Esforç físic

Contracte

TipusInterinitat

DuradaDurada indeterminada per obra o servei

Jornada

Jornada 1Indiferent de dilluns a divendres

Jornada 2Només jornada partida