Servei de Mercat de treball
Gerència de Serveis de Promoció Econòmica i Ocupació

Diputació de Barcelona

Formulari de contacte

Cuidador/a interna dimarts a dilluns

Número d'oferta352720

Publicat - Modificat09/11/2023 - 01/12/2023

LocalitzacióEsparreguera

Ocupació5710 - Treballadors que tenen cura de les persones a domicili (excepte mainaders): Cuidadors de persones grans a domicili

Tasques específiquesElaboració dels àpats de la persona. Higiene personal. Neteja de la llar. La persona seleccionada haurà de quedar-se com a interna des del dimarts a les 21h, fins a les 09h del matí del dilluns, amb dues hores lliures diàries de dimarts a diumenge. Contracte indefinit. Salari de 1.280 euros/bruts x 14 pagues.

Capacitats requeridesExperiència. Valorable formació en Atenció sociosanitària a persones dependents.

Tasques desenvolupar Assistir les persones que requereixen cures personals o terapèutiques en tasques com ara la higiene, menjar o vestir-se, mobilitat física i exercici, comunicació i presa oral de medicaments i canvis d'embenats, generalment d'acord amb plans de cures establertes per professionals de la salut. Col·locar i aixecar persones amb dificultats de mobilitat física, i ajudar-los a moure's en cadires de rodes i vehicles de motor Mantenir la higiene a l'entorn dels clients com per exemple el canvi de llençols o la neteja de la roba, els plats i l'habitatge. Prestar ajuda psicològica com ara conversa o lectura en veu alta. Planificar, realitzar les compres, preparar o servir menjars que s'adaptin als requisits nutricionals o dietes que s'han prescrit.

Requisits

Recomanables

Formació professionalitzadora Atenció sociosanitària a persones al domicili

Informació d'interès

Data d’incorporació 09/11/2023

Salari mensual 1280€

Atenció al públic

Esforç físic

Contracte

DuradaIndefinit