Servei de Mercat de treball
Gerència de Serveis de Promoció Econòmica i Ocupació

Diputació de Barcelona

Formulari de contacte

Ajudant taller mecànic

Número d'oferta352676

Publicat - Modificat08/11/2023 - 14/11/2023

LocalitzacióSitges

Ocupació7401 - Mecànics i ajustadors de vehicles de motor: Mecànics ajustadors de vehicles de motor

Tasques específiquesAjudant especialista mecànica de vehicles lleugers. Reparació, diagnosis i manteniment de cotxes. Imprescindible titulació o experiència prèvia. Contracte indefinit a jornada completa. 8 a 13 i 15 a 18 dilluns a divendres. Oferta 30 Plus, persones majors de 30 anys preferiblement dels municipis (Canyelles, Cubelles, Olivella, Sant Pere de Ribes o Sitges). Es prioritzaran candidatures de persones aturades de llarga durada i/o majors de 45 anys.

Capacitats requeridesFer las tasques anteriores ell sol , com operari de mecànic en el taller. Planificació de la feina. Organització d'eines de treball. Ordre i neteja del material del taller.

Tasques desenvolupar Descobrir i diagnosticar avaries en els motors i les peces. Ajustar, examinar, provar i mantenir els motors de vehicles i motocicletes. Substituir el motor o parts d'aquest. Instal·lar, examinar, ajustar, desmuntar, reconstruir i substituir les peces mecàniques defectuoses dels vehicles de motor. Muntar i ajustar el motor, els frens, la direcció i altres parts mecàniques de vehicles de motor. Instal·lar, ajustar, mantenir i reparar els components mecànics dels vehicles de motor. Prestar serveis de manteniment programat, com els de canvi d'oli, lubricació i posada a punt, per aconseguir un millor funcionament dels vehicles i garantir el compliment de la normativa sobre contaminació. Tornar a muntar els motors i les peces una vegada reparats.

Requisits

Recomanables

Nivell acadèmic Cicle formatiu grau mitjà

Permís de conduir B

Categoria Peó especialista

Titulació Cicle formatiu grau mitjà - Manteniment de vehicles autopropulsats - Electromecànica de Vehicles Automòbils

Informàtica Programari d'Ofimàtica - Usuari Bàsic

Informació d'interès

Data d’incorporació 08/11/2023

Horari Dilluns a Divendres 8 a 13 i 15 a 18.

Atenció al públic

Esforç físic

Contracte

TipusIndefinit: ordinari

DuradaIndefinit