Servei de Mercat de treball
Gerència de Serveis de Promoció Econòmica i Ocupació

Diputació de Barcelona

Formulari de contacte

Operari/a de fabricació de productes cosmètics

Número d'oferta352633

Publicat - Modificat08/11/2023 - 01/12/2023

LocalitzacióSant Feliu de Llobregat

Ocupació8132 - Operadors de màquines de fabricar productes farmacèutics, cosmètics i similars: Operadors de màquines de fabricar cosmètics

Tasques específiquesPesatge i preparacio de matèries primeres. Neteja i desinfecció d'utensilis, recipients i reactors. Donar suport a la fabricació dels diferents productes cosmètics assignats a la unitat de producció. Registrar i portar el seguiment de les normes GMP de tots els processos. Manipular la traspaleta i l'apilador, gestionant els materials del magatzem.Utilitzarà: traspaleta, apilador, eines de pesatge.

Capacitats requeridesResponsabilitat (pesatge escrupolòs de matèria prima). Comunicació (garantir el procés i detectar imprevistos). Aprenentatge (nous processos que puguin sorgir). Autonomia i iniciativa (de la seva tasca en depenen les posteriors).

Tasques desenvolupar Preparar, engegar, controlar, ajustar i aturar màquines i instal·lacions. Vigilar processos de reacció i transferències de productes de conformitat amb els procediments de seguretat establerts. Vigilar mesuradors, calibradors i instruments electrònics en un o més aparells per a la fabricació o formulació de productes químics, com ara màquines per mesclar, escalfar, pastar , assecar, premsar, encapsular, granular o recobrir. Mesurar, pesar i carregar ingredients químics seguint les fitxes de formulació. Prendre mostres i realitzar anàlisis químiques i físiques de rutina de productes, i registrar dades de producció. Netejar i realitzar reparacions menors en màquines i instal·lacions.

Requisits

Obligatoris

Nivell acadèmic ESO

Molt importants

Experiència en l'ocupació (mesos) 24

Llengua Castellà - Nivell Experimentat C1

Català - Nivell Experimentat C1

Importants

Informàtica Programari d'Ofimàtica - Usuari Mig

Informació d'interès

Data d’incorporació 01/12/2023

Horari de dll a dv d'11 a 19h

Contracte

TipusIndefinit: ordinari

DuradaIndefinit

Jornada

Jornada 1Indiferent de dilluns a divendres

Jornada 2Només jornada intensiva