Servei de Mercat de treball
Gerència de Serveis de Promoció Econòmica i Ocupació

Diputació de Barcelona

Formulari de contacte

INTEGRADOR@ SOCIAL - JOVENTUT

Número d'oferta352112

Publicat - Modificat27/10/2023 - 27/11/2023

Data tancament oferta27/11/2023

LocalitzacióPallejà

Ocupació3713 - Professionals de suport al treball i a l'educació social: Integradors socials

Tasques específiquesIntegrador@ social per a actuacions amb joventut Reforç acadèmic de 1r a 4t de la ESO de totes les assignatures, especialment ciències i anglès. Amb capacitat per dinamitzar activitats de lleure i esportives.

Capacitats requeridesSalari: 1.200-1.400 euros Jornada: 30 hores/mensuals Dll: 15h-20,30h Dts: 12h-20,30h Dc: 15h-20,30h Dj: 15h-20,30h Dv: 16h-21h

Tasques desenvolupar Reunir informació sobre les necessitats de les persones i avaluar les seves destreses, punts forts i deficiències. Ajudar persones amb discapacitats i d'edat avançada a rebre serveis i a millorar la seva capacitat funcional en la societat. Ajudar les persones a identificar opcions i elaborar plans d'actuació, donant-los al mateix temps el suport i l'assistència necessaris. Ajudar les persones a identificar recursos de la comunitat i a accedir-hi, inclosos els relatius a assistència jurídica, mèdica i financera, habitatge, ocupació, transport, assistència en els desplaçaments, cures de dia i altres serveis. Aconsellar les persones que visquin en llars d'acolliment i centres de reinserció social, supervisar les seves activitats i ajudar-les a planificar la seva vida abans i després de l'estada en aquests centres. Participar en la selecció i admissió de persones en programes adequats. Prestar serveis d'intervenció en cas de crisi i d'acolliment en situacions d'emergència. Administrar seminaris sobre destreses vitals, programes de tractament per abús de substàncies, programes de gestió del comportament, programes de serveis per a joves i altres programes de serveis comunitaris i socials sota la supervisió de professionals de la salut o d'assistència social. Ajudar a avaluar l'eficàcia de les intervencions i programes vigilant el progrés de les persones i informant sobre aquesta qüestió. Mantenir contactes amb altres entitats de serveis socials, centres d'ensenyament i proveïdors d'assistència sanitària que treballin amb les persones, per tal de facilitar-los i rebre d'ells informació sobre la situació general i els progressos de les persones.

Requisits

Obligatoris

Nivell acadèmic Cicle formatiu grau superior

Titulació Cicle formatiu grau superior - Serveis socioculturals i a la comunitat - Integració social

Branca C.Formatiu Grau Superior
Serveis socioculturals i a la comunitat

Llengua Català - Nivell Experimentat C1

Castellà - Nivell Experimentat C1

Molt importants

Permís de conduir B

Vehicle propi

Categoria Oficial/a de 1a.

Informàtica Programari d'Ofimàtica - Usuari Avançat

Programari de gestió - Usuari Avançat

Llengua Anglès - Nivell Independent B2

Informació d'interès

Data d’incorporació 10/11/2023

Salari mensual 1400€

Horari Diversos horaris.

Atenció al públic

Esforç físic

Contracte

TipusIndefinit: ordinari

DuradaIndefinit

Prorrogable

Jornada

Jornada 1Indiferent de dilluns a divendres