Servei de Mercat de treball
Gerència de Serveis de Promoció Econòmica i Ocupació

Diputació de Barcelona

Formulari de contacte

Oficial/a pel Departament de Manteniment de Motlles

Número d'oferta350009

Publicat - Modificat18/09/2023 - 21/09/2023

UbicacióSanta Margarida i els Monjos

Ocupació7403 - Mecànics i ajustadors de maquinària agrícola i industrial: Mecànics de màquines fixes

Tasques específiquesManteniment preventiu/curatiu i reparació de motlles i matrius. Complimentar les fitxes de manteniment i CR. Participar en les reunions d'assignació de tasques de producció per comprovar la disponibilitat de materials previ al llançament. Participar en la reunió transfer de torns per assignar semielaborats a ordres discontinues, detectar anticipadament i comunicar incidències/urgències i fer seguiment de canvi de materials. Complir amb la normativa interna/externa. Participar en la millora continua.

Capacitats requeridesPreocupació per l'ordre i la qualitat, proactivitat, anticipació en la gestió de la intervenció, bona comunicació, treball en equip i millora continua.Experiència mínima d'un any desenvolupant funcions similars a les descrites.Carnet de carretoner elevador i pont grua desitjable.Obligatòria formació de PRL bàsica del metall.Possibilitats de treballar algun dissabte.Sou: entre 25-27K bruts anuals.

Tasques desenvolupar Ajustar, instal·lar, revisar, condicionar i reparar motors i màquines agrícoles i industrials. Revisar i provar maquinària i equips mecànics nous, agrícoles i industrials, per comprovar que compleixen les normes i prescripcions. Desmuntar maquinària i equips, agrícoles i industrials, per retirar peces o fer reparacions. Examinar peces de maquinària i equips agrícoles i industrials per descobrir-hi defectes com ara fuites i desgast excessiu. Manejar la maquinària i els equips reparats per verificar que les reparacions han estat adequades.

Requisits

Obligatoris

Nivell acadèmic Cicle formatiu grau mitjà

Experiència en l'ocupació (mesos) 12

Llengua Català - Nivell Independent B2

Castellà - Nivell Independent B2

Molt importants

Titulació Cicle formatiu grau mitjà - Manteniment de vehicles autopropulsats - Electromecànica de Maquinària

Informació d'interès

Data d’incorporació 02/10/2023

Horari Torns rotatius M/T/N

Esforç físic

Contracte

TipusEventuals per circumstàncies de la producció

DuradaMés de 3 i menys de 6 mesos

Prorrogable

Jornada

Jornada 1Indiferent de dilluns a divendres

Jornada 2Només jornada intensiva