Servei de Mercat de treball
Gerència de Serveis de Promoció Econòmica i Ocupació

Diputació de Barcelona

Formulari de contacte

Cura de persones dependents en institució socionitària

Número d'oferta350007

Publicat - Modificat18/09/2023 - 27/09/2023

UbicacióCalella

Ocupació5611 - Auxiliars d'infermeria hospitalària: Auxiliars d'infermeria de geriatria

Tasques específiquesCura de residents diagnosticas amb malaltia mental. Administració de la medicació, cura i higiene personal dels usuris, cura de la roba i organització de les habitacions. Oferir un nivell de vivència, d'assistència i acolliment per a millora de la qualitat de vida de les persones ateses.

Capacitats requeridesPersona amb capacitat de planificació i organització del treball, preocupació per l'ordre i la qualitat, treball en equip, autoncotrol, empatí i compromís amb l'organització. Amb CFGM en atenció de persones dependents o bé certificat de professionalitat de cura de persones dependents en institucions socials.

Tasques desenvolupar Canviar els llençols i ajudar els pacients en la seva higiene personal. Proporcionar als malalts serveis que puguin contribuir a la seva comoditat i el seu benestar. Distribuir i recollir les safates de menjar i donar el menjar als pacients que necessitin ajuda. Recollir dades clíniques limitades exclusivament a les dades termomètriques i a aquelles l'obtenció de les quals hagi estat orientada i indicada expressament pel metge responsable. Exercir tasques afins.

Requisits

Obligatoris

Llengua Català - Nivell Independent B1

Castellà - Nivell Independent B1

Informació d'interès

Data d’incorporació 20/09/2023

Horari CORRETORNS

Contracte

DuradaIndefinit