Servei de Mercat de treball
Gerència de Serveis de Promoció Econòmica i Ocupació

Diputació de Barcelona

Formulari de contacte

Personal administratiu comptable, fiscal i/o laboral

Número d'oferta350000

Publicat - Modificat15/09/2023 - 28/09/2023

UbicacióEsparreguera

Ocupació4111 - Empleats de comptabilitat: Administratius comptables

Tasques específiquesTasques administratives i de comptabilitat, fiscal i/o laboral: tramitació de Rendes, Impostos, contractació i gestió laboral.

Capacitats requeridesValorable formació/coneixements en comptabilitat, fiscalitat, nòmines, contractació i altres. Persona dinàmica i resolutiva amb coneixements a nivell fiscal i/o laboral. Capacitat de treball en equip. Salari a convenir depenent de les capacitats i/o experiència de la persona, entre 1.300 i 1.700 euros bruts mensuals.

Tasques desenvolupar Comprovar xifres, assentaments i documents per determinar la correcció de les anotacions, la precisió matemàtica i la utilització dels codis pertinents. Utilitzar ordinadors i programari comptable per registrar, emmagatzemar i analitzar informació. Classificar, registrar i resumir dades numèriques i financeres, amb la finalitat de compilar i conservar registres financers, utilitzant llibres diaris, llibres majors o ordinadors. Calcular, preparar i publicar llistes, factures, estats de comptes i altra documentació financera conforme als procediments establerts. Compilar informes i taules estadístics, financers, comptables o d'auditoria relatius a diversos aspectes com els cobraments d'efectiu, les despeses, els comptes per pagar i per cobrar, els beneficis i les pèrdues.

Requisits

Obligatoris

Llengua Català

Castellà

Recomanables

Experiència en l'ocupació (mesos) 24

Titulació Cicle formatiu grau mitjà - Administració - Gestió administrativa

Informació d'interès

Data d’incorporació 18/09/2023

Salari mensual 1300€

Horari A convenir (matins i tarda)

Atenció al públic

Esforç físicNo

Contracte

TipusIndefinit: ordinari

DuradaIndefinit