Servei de Mercat de treball
Gerència de Serveis de Promoció Econòmica i Ocupació

Diputació de Barcelona

Formulari de contacte

TÈCNIC@ en METROLOGIA

Número d'oferta349667

Publicat - Modificat08/09/2023 - 02/10/2023

UbicacióPallejà

Ocupació2426 - Professionals de la protecció ambiental: Analistes de la qualitat de l'aigua

Tasques específiquesTécnic@a Metrólog@ Experiència en càmara de visió, valorable coneixer marca Nikon. Interpretació de plànolss. Medició de peces de plàstic i acer (motlles d' injecció) Manipulació d' equips de medició (peu de rei, palmer, brillometre, rugosímetre, mirafons i calibres) Medició per a homologacions + informes i anàlisi de medicions i conclusions. informes dimensionals de peça injectada i acer de motlle.

Capacitats requeridesConeixements d' Ofimática (Excel y Power point) Es valorará formació en Metrologia Experiència mínima 1 any Es valoraran estudis de: Certificació de qualitat, Gestió de la qualitat, Gestió de projectes, Investigació i desenvolupament, medi ambient, Metrologia i Operacions. Persona dinàmica, organitzada, añta capacitat de concentració i capacitat per treballar en equip

Tasques desenvolupar Dur a terme investigacions, realitzar proves, recollir mostres, realitzar anàlisis sobre el terreny i al laboratori per tal d'identificar fonts de problemes mediambientals i recomanar formes de prevenir, controlar i contrarestar l'impacte d'aquests problemes. Avaluar el probable impacte mediambiental d'activitats, projectes i iniciatives potencials o proposats i recomanar si s'ha de seguir endavant amb ells. Desenvolupar i coordinar la implantació de sistemes de gestió mediambiental que permetin a les organitzacions d'identificar, vigilar i controlar l'impacte mediambiental de les seves activitats, productes i serveis. Realitzar auditories per tal d'avaluar l'impacte mediambiental d'activitats, processos, residus, sorolls i substàncies. Avaluar el compliment per part de les organitzacions de les disposicions i directrius públiques i internes en matèria de medi ambient, tot identificant infraccions i determinant l'acció correctiva requerida.

Requisits

Molt importants

Experiència en la categoria Oficial/a de 1a.

Informàtica Programari de gestió - Usuari Mig

Programari d'Ofimàtica - Usuari Mig

Llengua Català - Nivell Experimentat C1

Castellà - Nivell Experimentat C1

Importants

Nivell acadèmic Cicle formatiu grau superior

Recomanables

Permís de conduir B

Vehicle propi

Informació d'interès

Data d’incorporació 14/09/2023

Horari A concretar

Atenció al públic

Esforç físic

Contracte

TipusIndefinit: ordinari

DuradaIndefinit

Prorrogable

Jornada

Jornada 1Indiferent de dilluns a divendres