Servei de Mercat de treball
Gerència de Serveis de Promoció Econòmica i Ocupació

Diputació de Barcelona

Formulari de contacte

Professor/a de repàs

Número d'oferta349548

Publicat - Modificat07/09/2023 - 21/09/2023

UbicacióTeià

Ocupació2329 - Altres professors i professionals de l'ensenyament ncaa: Professors de suport (classes particulars o acadèmies)

Tasques específiquesProfessor/a de repàs per alumnes de primària i secundària, especialment de secundària.

Capacitats requeridesResponsabilitat,respecte cap als infants i joves,amb ganes de formar part d'un equip,coneixements relacionats amb la docència,creativitat.

Tasques desenvolupar Avaluar el nivell de capacitat dels alumnes i determinar les seves necessitats d'aprenentatge. Planificar, preparar i impartir programes d'estudi, classes i tallers de forma individual o en grup. Preparar i presentar materials sobre teoria de la matèria d'estudi. Ensenyar i demostrar aspectes pràctics de la matèria d'estudi. Assignar exercicis i treballs adequats al nivell de capacitat, els interessos i l'aptitud dels alumnes. Avaluar els alumnes i oferir-los assessorament, crítiques i estímul. Revisar els plans d'estudis, el contingut dels cursos, els materials dels cursos i els mètodes d'ensenyament. Preparar els alumnes per a exàmens i avaluacions. Assessorar els alumnes sobre qüestions educatives com ara la selecció dels cursos i programes, els horaris de les classes, l'adaptació escolar, les faltes injustificades, els hàbits d'estudi i la planificació de la carrera professional. Assessorar els alumnes per ajudar-los a comprendre i superar els problemes personals, socials o de comportament que afectin la seva educació. Preparar els alumnes per a ulteriors experiències educatives encoratjant-los a explorar oportunitats d'aprenentatge i a perseverar en tasques exigents

Requisits

Importants

Nivell acadèmic Batxillerat

Recomanables

Vehicle propi

Informació d'interès

Data d’incorporació 01/10/2023

Horari de tardes

Esforç físicNo

Contracte

TipusDe durada determinada per al personal docent i investigador de universitats (Temporal - Reforma laboral 2022)

DuradaDurada indeterminada per obra o servei