Servei de Mercat de treball
Gerència de Serveis de Promoció Econòmica i Ocupació

Diputació de Barcelona

Formulari de contacte

Dependent/a de forn

Número d'oferta349217

Publicat - Modificat31/08/2023 - 02/10/2023

UbicacióMollet del Vallès

Ocupació5220 - Venedors de botigues i magatzems: Dependents empleats de comerç

Tasques específiquesForn de pa ubicat a Mollet del Vallès selecciona dependent/a - cambrer/a: Tasques: Atendre a la fleca Despatxar i servir clients a la zona de cafeteria Venta de productes de pa Ordenar, vendre i cobrar el producte  Mantenir ordenat i net el local, utensilis, productes i mobiliari de la botiga.  El.laboració d'entrepans i/o similars.

Capacitats requeridesRequisits: Castellà parlat i escrit Experiència en hosteleria (Valorable en forn de pà) Valorable Certificat de manipulació d'aliments Habilitats i competències:  Autocontrol Treball en equip i Cooperació Creativitat Empatia Orientació al Client Flexibilitat i Gestió del Canvi Planificació i organització Iniciativa Comunicació Preocupació per l'ordre i la qualitat

Tasques desenvolupar Explicar als clients els productes i serveis de l'establiment i fer-ne demostracions. Vendre els productes i serveis, cobrar el preu servint-se de diferents mètodes de pagament, preparar les factures i registrar les vendes en caixes registradores.

Requisits

Importants

Formació de manipulació d'aliments

Informació d'interès

Data d’incorporació 18/09/2023

Salari mensual 1250€

Horari Dill a Dg de 14 a 21:30 hores (amb festius)

Contracte

TipusIndefinit: ordinari

DuradaIndefinit

Prorrogable