Cap de cuina de col·lectivitats
Número d'oferta348009
Publicat - Modificat19/07/2023 - 12/09/2023
Data tancament oferta12/09/2023
LocalitzacióCasserres
Ocupació3734 - Caps de cuina (xefs)
Tasques específiquesElaborar menús basats en indicacions de nutrició, controlar l'aprovisionament d'aliments, mantenir la neteja i higiene de la cuina i utensilis, supervisar la preparació i cocció, coordinar el personal, mantenir les existències i vetllar per la seguretat i salut laboral. Altres funcions relacionades amb el càrrec. Dill-Dv. matins Diss. matí i tarda Sou segons convenir GERCAT
Capacitats requeridesValorable: formació específica al lloc de treball (CFGM cuina i gastronomia, APPCC). Carnet de manipulador d'aliments Sentit de la responsabilitat i professionalitat Disposició de servei, creativitat, sociabilitat, interès per treballar amb persones de la tercera edat Dotació de coordinació i supervisió d'equips Disponibilitat i flexibilitat horària
Requisits
Molt importants
Nivell acadèmic Cicle formatiu grau mitjà
Titulació Cicle formatiu grau mitjà - Hostaleria i Turisme - Cuina
Informació d'interès
Data d’incorporació 01/08/2023
Horari Dill-Dv. matins Diss. matí i tarda
Atenció al públic Sí
Esforç físicSí
Contracte
DuradaDurada indeterminada per obra o servei
Oferta no activa. No s'accepten més candidatures.
Recorda: Per apuntar-te a una oferta de feina, has d'estar inscrit en un Servei Local d'Ocupació. Si encara no ho estàs, contacta amb nosaltres.
A l'apartat Xarxa XALOC podràs trobar l'adreça i el telèfon del Servei Local d'Ocupació més proper al teu domicili.
La informació inclosa en aquesta oferta, així com els criteris d'acceptació de les inscripcions, són responsabilitat del Servei Local d'Ocupació que la gestiona. Més informació.