Servei de Mercat de treball
Gerència de Serveis de Promoció Econòmica i Ocupació

Diputació de Barcelona

Formulari de contacte

Oficial 1a Brigada de Manteniment xarxa d'aigües

Número d'oferta344656

Publicat - Modificat22/05/2023 - 22/05/2023

UbicacióSeva

Ocupació3132 - Tècnics en instal·lacions de tractament de residus, d'aigües i altres operadors de plantes similars: Operadors d'instal·lacions de tractament d'aigües

Tasques específiquesSelecció d'una plaça d'Oficial 1a de Brigada per el manteniment de les infraestructures de la xarxa d'aigües del municipi de Seva. De manera general s'hauran de realitzar tasques de control de paràmetres, manteniment, vigilància i resoldre incidències en la xarxa distribució d'aigua potable tant en alta com en baixa. Instal·lació de comptadors d'aigua. Lectura de comptadors. Interpretació i maneig dels sistemes de telecontrol i de l'aplicatiu informàtic de gestió de la xarxa d'aigües. Control de sistemes informàtics i SCADA.

Capacitats requeridesInteressats/es PORTAR presencialment la documentació que es demana a les bases, a l'Ajuntament de SEVA abans de les 24 hores del dia 12 de JUNY de 2023 (inclòs). Les bases estan penjades la pàgina web del ajuntament http://www.seva.cat i al taulell d'anuncis de l'ajuntament.

Tasques desenvolupar Aplegar mostres d'aigua i de residus sòlids i sotmetre-les a assaig per tal de determinar-ne el contingut químic i bacterià, utilitzant equips d'assaig i patrons per a anàlisi cromàtica. Dur a terme comprovacions de seguretat en les instal·lacions i en el recinte. Emplenar i mantenir registres i informes.

Requisits

Obligatoris

Nivell acadèmic FP II

Permís de conduir B

Llengua Català - Nivell Independent B2

Importants

Llengua Castellà - Nivell Independent B2

Recomanables

Vehicle propi

Experiència en l'ocupació (mesos) 3

Certificat de professionalitat Muntatge i manteniment de xarxes d'aigua

Informació d'interès

Data d’incorporació 10/07/2023

Horari Horari variable segons les necessitats del servei.

Contracte

TipusObra o servei

DuradaDurada indeterminada per obra o servei

Prorrogable