Servei de Mercat de treball
Gerència de Serveis de Promoció Econòmica i Ocupació

Diputació de Barcelona

Formulari de contacte

PEÓ DE LA CONSTRUCCIÓ ZONA VALLÈS ORIENTAL

Número d'oferta344532

Publicat - Modificat18/05/2023 - 29/05/2023

UbicacióGranollers

Ocupació9602 - Peons de la construcció d'edificis: Manobres

Tasques específiquesPreparar la zona de treball i organitzar l'entorn, determinant i adequant els materials, eines, estris, màquines, mitjans auxiliars i equips de protecció individual i col·lectiva necessaris. Replantejar l'element a construir, mesurar i localitzar cotes, anivellar i aplomar. Construir fonaments. Executar xarxes de sanejament. Construir murs, parets, pilars,.Construir i impermeabilitzar cobertes planes i verticals. Esquerdejar, arrebossar, remolinar i lliscar paraments verticals i horitzontals. Realitzar treballs d'ajut del ram de paleta a altres industrials.

Capacitats requeridesExperiència mínima 3 anys Es descartaran totes les persones que no compleixin aquests requisits Autonomia i Gestió eficient del treball Formació en PRL Sou 25.500E bruts anuals Horari de DILLUNS A DIJOUS de 8 A 13 I 14 A 19. ½ h esmorzar i 1 h dinar (9,5 H) *4 = 38 h Divendres (1 al mes aprox) de 8 A 14.30. (1/2 h esmorzar)

Tasques desenvolupar Netejar i recuperar els maons que han estat utilitzats i acomplir altres feines similars en obres de demolició. Eliminar obstruccions d'acord amb les instruccions rebudes. Carregar i descarregar materials i equips de construcció i transportar-los en les obres. Exercir tasques afins.

Requisits

Obligatoris

Llengua Català

Castellà

Recomanables

Permís de conduir B

Experiència en la categoria Peó especialista

Informació d'interès

Data d’incorporació 01/06/2023

Contracte

DuradaIndefinit