Servei de Mercat de treball
Gerència de Serveis de Promoció Econòmica i Ocupació

Diputació de Barcelona

Formulari de contacte

CAMBRER@ DE FLECA-PASTISSERIA

Número d'oferta344142

Publicat - Modificat12/05/2023 - 01/06/2023

UbicacióPallejà

Ocupació5120 - Cambrers assalariats: Dependents de quioscos de menjars o entrepans calents

Tasques específiquesCambrer@ de fleca-pastisseria Dependent/A per a fleca-pastisseria-cafeteria Servir i elaborar cafès, pastes, pastissos i entrepans Elaborar entrepans Cobrar a caixa als/a les clients/es

Capacitats requeridesGanes de treballar. Persona pulcra i endreçada, amb bon tracte amb la clientela Resolutiva Jornada: Jornada partida, de dilluns a diumenge (1 dia i mig festiu)

Tasques desenvolupar Parar les taules amb estovalles netes i amb els coberts, vaixella i cristalleria. Rebre els clients i presentar-los els menús i les cartes de begudes. Aconsellar-los en l'elecció dels menús i de les begudes. Anotar les comandes d'aliments i begudes i passar-los al personal de cuina o de la barra. Servir aliments i begudes als clients en les taules. Netejar les taules i retornar els plats i coberts a la cuina. Presentar les factures, cobrar el preu i manejar terminals de punt de venda i caixes registradores, i quadrar l'efectiu. Preparar i servir begudes alcohòliques i no alcohòliques a la barra. Rentar les copes i gots usats, i netejar i mantenir les zones de servei de la barra, les zones de preparació de te i cafè i les màquines com ara les cafeteres exprés. Ajudar a mantenir la barra degudament ordenada i disposar les ampolles, gots i copes. Comprovar els documents d'identitat dels clients per verificar que tenen l'edat per servir-los begudes alcohòliques. Adoptar mesures per limitar els problemes derivats dels excessos de beguda, com ara persuadir els clients perquè deixin de beure, denegar-los el servei o disposar el seu trasllat. Barrejar els ingredients per preparar còctels i altres begudes. Servir als clients aperitius i altres productes d'alimentació a la barra.

Requisits

Importants

Nivell acadèmic ESO

Experiència en la categoria Oficial/a de 1a.

Llengua Català - Nivell Experimentat C1

Castellà - Nivell Experimentat C1

Recomanables

Informàtica Programari d'Ofimàtica - Usuari Bàsic

Informació d'interès

Data d’incorporació 16/05/2023

Horari Jornada partida

Atenció al públic

Esforç físic

Contracte

TipusIndefinit: ordinari

DuradaIndefinit

Jornada

Jornada 1Indiferent

Jornada 2Només jornada partida