Servei de Mercat de treball
Gerència de Serveis de Promoció Econòmica i Ocupació

Diputació de Barcelona

Formulari de contacte

MONITOR@S i DIRECTOR@S DE LLEURE-CAMPANYA ESTIU 2023

Número d'oferta343754

Publicat - Modificat08/05/2023 - 07/06/2023

UbicacióMolins de Rei

Ocupació3724 - Monitors d'activitats recreatives i d'entreteniment: Monitors de temps lliure

Tasques específiquesMonitor@s I Director@s de lleure per a Estiu 2023. Casals d'estiu. Portar grups d'infants i joves per a realitzar activitats lúdiques.

Capacitats requeridesPersona proactiva, resolutiva i avesada a treballar amb infants Imprescindible CARNET DE MONITOR@ DE LLEURE I/O DIRECCIÓ DE LLEURE Important: carnet B de conduir

Tasques desenvolupar Desenvolupar les activitats educatives de temps lliure d'acord amb el que s'ha planificat. Planificar projectes culturals i de temps lliure. Organitzar la infraestructura per desplegar i executar la programació cultural mitjançant la utilització dels recursos adients. Avaluar programes i projectes culturals i de temps lliure. Adequar el projecte a les característiques de grup dels destinataris. Dur a terme activitats de temps lliure tot aplicant tècniques d'animació de grups vinculades a la situació i al col·lectiu destinatari. Aplicar tècniques d'expressió, animació i creativitat. Desenvolupar activitats de temps lliure dinamitzades mitjançant el joc i la pràctica de jocs físics i esportius. Dur a terme activitats de lleure a l'aire lliure relacionades amb la natura. Determinar i organitzar itineraris en el medi natural. Guiar i dinamitzar persones per mitjà d'itineraris en el medi natural. Progressar amb eficàcia i seguretat i conduir bicicletes, piragües en aigües braves, embarcacions propulsades per aletes, tipus hidrotrineu, i embarcacions pneumàtiques en aigües braves.

Requisits

Molt importants

Nivell acadèmic Batxillerat

Llengua Català - Nivell Experimentat C1

Castellà - Nivell Experimentat C1

Importants

Experiència en la categoria Oficial/a de 1a.

Informació d'interès

Data d’incorporació 01/07/2023

Salari mensual 1200€

Horari Jornada: 9h-17h

Atenció al públic

Esforç físic

Contracte

TipusTemporals bonificats

DuradaEntre 1 i 3 mesos

Jornada

Jornada 1Indiferent