Servei de Mercat de treball
Gerència de Serveis de Promoció Econòmica i Ocupació

Diputació de Barcelona

Formulari de contacte

AGENTS D'ASSEGURANCES

Número d'oferta342421

Publicat - Modificat11/04/2023 - 12/04/2023

UbicacióBarcelona

Ocupació3521 - Mediadors i agents d'assegurances: Agents d'assegurances

Tasques específiquesCreació de cartera d'assegurances a travès de la venda de les assegurances. La feina consisteix en crear una cartera de clients des de el mateix inici de l'activitat comercial.

Capacitats requeridesRecerca de tres persones amb perfil comercial, per vendre tots els productes de cobertures asseguradores en la zona de Badalona i rodalies. Els candidats han de tindre bona capacitat de comunicació , ambició, perfil empresarial i acostumat a treballar amb objectius.

Tasques desenvolupar Obtenir les informacions necessàries sobre els antecedents dels clients per determinar el tipus i les condicions apropiats de l'assegurança. Negociar amb els clients per determinar els tipus i els nivells de risc, l'abast de la cobertura i les condicions de pagament. Explicar als clients detalls sobre assegurances i condicions, primes de cobertura de riscos i beneficis per als clients. Ajudar els clients a determinar els tipus i el nivell de cobertura necessaris, calcular les primes i establir el mètode de pagament. Negociar i establir pòlisses de reassegurança. Assessorar sobre les assegurances per a operacions, projectes, instal·lacions o riscos importants o especials, negociar les condicions d'aquestes assegurances i establir les pòlisses pertinents.

Informació d'interès

Data d’incorporació 28/04/2023

Salari mensual 1250€

Atenció al públic

Esforç físicNo

Contracte

TipusMercantil

DuradaIndefinit

Jornada

Jornada 1Indiferent de dilluns a divendres

Jornada 2Només jornada partida