Servei de Mercat de treball
Gerència de Serveis de Promoció Econòmica i Ocupació

Diputació de Barcelona

Formulari de contacte

Cuiner

Número d'oferta341769

Publicat - Modificat24/03/2023 - 22/06/2023

Data tancament oferta22/06/2023

LocalitzacióSant Pol de Mar

Ocupació5110 - Cuiners assalariats: Cuiners de restaurants

Tasques específiquesPREPARACIÓ ALIMENTS CUINAR LIDERAR CUINA DE DOS TREBALLADORS (MAX. 80-90 COMENSALS) NETEJA ELABORACIO DE MENUS HORARI: abril, maig i setembre (Dissabte 2 serveis --diumenge 1 servei nit) juny (Divendres 1 servei nit, dissabte 2 serveis --diumenge 2 servei) juliol i agost ( 6 dies/set 2 serveis)

Capacitats requeridesLIDERATGE TREBALL EN EQUIP GESTIONAR VOLUM DE TREBALL RAPIDESA Organitzat, responsable i puntual

Tasques desenvolupar Confeccionar menús i preparar i cuinar aliments. Planificar, supervisar i coordinar el treball dels auxiliars de cuina. Comprovar la qualitat dels aliments. Regular la temperatura dels forns, graelles, torradores i altres aparells i estris de cuina, i inspeccionar i netejar la cuina, els aparells i estris de cuina i les zones de servei per garantir la manipulació segura i higiènica dels aliments. Utilitzar estris de cuina de grans dimensions, com ara graelles, fregidores o planxes.

Requisits

Molt importants

Categoria Mestre/a de taller, capatàs, contramestre, encarregat, cap d'equip..

Llengua Castellà - Nivell Independent B1 - Llengua materna

Català - Nivell Independent B1 - Llengua materna

Recomanables

Nivell acadèmic ESO

Permís de conduir B

Vehicle propi

Experiència en l'ocupació (mesos) 6

Formació de manipulació d'aliments

Branca C.Formatiu Grau Mitjà
Hostaleria i Turisme

Informació d'interès

Data d’incorporació 03/04/2023

Horari 12 a 6 i 19.30 a 12.30 aproximadament

Atenció al públic

Esforç físic

Contracte

TipusFix discontinu

DuradaMés de 3 i menys de 6 mesos

ProrrogableNo

Jornada

Jornada 1Només cap de setmana / festius

Jornada 2Només jornada partida