Servei de Mercat de treball
Gerència de Serveis de Promoció Econòmica i Ocupació

Diputació de Barcelona

Formulari de contacte

TÈCNIC/A AMBIENTAL PERSONA ATURADA INSCRIT AL SOC MAJOR DE 45 ANYS

Número d'oferta338132

Publicat - Modificat20/01/2023 - 03/02/2023

UbicacióArenys de Munt

Ocupació2426 - Professionals de la protecció ambiental

Tasques específiquesPrograma de Formació i Treball: Suport al tècnic de medi ambient en la implementació de la taxa justa per a la gestió de residus que grava les aportacions de la fracció resta i bonifica les aportacions de la fracció orgànica. Actualització dels padrons fiscals. Fer de pont entre la ciutadania i l'empresa de recollida de residus en quant a les demanades i incidències. Disseny d'una campanya de comunicació. Gestió de la compra i distribució de material. Atenció d'un punt d'informació ambiental. Seguiment del nou sistema de recollida de residus.

Capacitats requeridesFormació superior, professional o Certificat de Professionalitat de caire científic. Capacitat de comunicació i de planificació.

Tasques desenvolupar Desenvolupar i coordinar la implantació de sistemes de gestió mediambiental que permetin a les organitzacions d'identificar, vigilar i controlar l'impacte mediambiental de les seves activitats, productes i serveis. Avaluar el compliment per part de les organitzacions de les disposicions i directrius públiques i internes en matèria de medi ambient, tot identificant infraccions i determinant l'acció correctiva requerida. Prestar assessorament tècnic i serveis de suport a les organitzacions sobre la millor forma d'abordar els problemes mediambientals per tal de reduir el dany mediambiental i minimitzar les pèrdues econòmiques. Elaborar plans de conservació.

Requisits

Obligatoris

Llengua Català - Nivell Experimentat C1

Castellà - Nivell Experimentat C1

Recomanables

Nivell acadèmic Cicle formatiu grau superior

Branca C.Formatiu Grau Superior
o
Seguretat i Medi Ambient

Branca Títol universitari Medi Ambient

Formació professionalitzadora Gestió de residus urbans i industrials

Informació d'interès

Data d’incorporació 28/02/2022

Atenció al públic

Esforç físicNo

Contracte

TipusEventuals per circumstàncies de la producció

DuradaMés de 6 i menys de 12 mesos

ProrrogableNo

Jornada

Jornada 1Indiferent