Servei de Mercat de treball
Gerència de Serveis de Promoció Econòmica i Ocupació

Diputació de Barcelona

Formulari de contacte

Personal de Jardineria qualificat

Número d'oferta337801

Publicat - Modificat16/01/2023 - 24/01/2023

UbicacióTiana

Ocupació6120 - Treballadors qualificats en hortes, hivernacles, planters i jardins: Treballadors qualificats en horticultura

Tasques específiquesRealització de les tasques pòpies d'un jardiner tallar gespa, passar desbrossadora, podar i tractaments. Manteniment en general, petites reparacions de les instal·lacions, inclòs el reg. Cura i cultiu arbres fruiters. Posada en marxa petit hort, cultiu, adobats i collita. Manteniment i cura de la piscina (aigua salada).

Capacitats requeridesPersona amb capacitat de responsabilitzar-se en el treball. Capacitat de planificar el temps i de tenir ben organitzats els materials. Resistència física. Compromís.

Tasques desenvolupar Preparar la terra condicionant el sòl, anivellar el terreny i instal·lar i manipular sistemes d'irrigació i de drenatge. Plantar arbres, bardisses, plantes de jardí i gespa. Podar i retallar arbres, arbustos i bardisses, instal·lar suports de plantes i proteccions, i enrotllar, segar, perfilar i airejar la gespa. Controlar la salut de plantes i arbres, identificar i tractar les males herbes, plagues i malalties, i aplicar terres vegetals i fertilitzants. Mantenir instal·lacions, hivernacles i altres estructures, equipaments i sistemes de subministrament d'aigua.

Requisits

Obligatoris

Experiència en l'ocupació (mesos) 12

Molt importants

Permís de conduir B

Llengua Castellà - Nivell Experimentat C1

Recomanables

Llengua Català - Nivell Independent B2

Informació d'interès

Data d’incorporació 30/01/2023

Salari mensual 1469€

Horari 8 hores diàries. Horari a determinar

Esforç físic

Contracte

TipusIndefinit: ordinari

DuradaIndefinit

Prorrogable