Servei de Mercat de treball
Gerència de Serveis de Promoció Econòmica i Ocupació

Diputació de Barcelona

Formulari de contacte

Oferta treballador/a Familiar

Número d'oferta337714

Publicat - Modificat13/01/2023 - 02/02/2023

UbicacióAlella

Ocupació5710 - Treballadors que tenen cura de les persones a domicili (excepte mainaders): Assistents personals de persones dependents

Tasques específiques-Recolzament en la higiene i cura personal. -Cura i control de l'alimentació -Mobilització i transferències dins la llar. -Acompanyament en l'aprenentatge d'hàbits, des de la perspectiva assistencial i educativa. -Servei de companyia, tant a domicili com a exterior. -Suport ordre de la llar i la roba en la neteja.

Capacitats requeridesHabilitats socials. Responsabilitat i compromís. Adaptabilitat

Tasques desenvolupar Assistir les persones que requereixen cures personals o terapèutiques en tasques com ara la higiene, menjar o vestir-se, mobilitat física i exercici, comunicació i presa oral de medicaments i canvis d'embenats, generalment d'acord amb plans de cures establertes per professionals de la salut. Mantenir el registre sobre cures personals, canvi en les condicions i resposta a les cures i tractaments; informar o donar referències a professionals de la salut i els serveis socials. Col·locar i aixecar persones amb dificultats de mobilitat física, i ajudar-los a moure's en cadires de rodes i vehicles de motor Prestar als pacients i familiars suport emocional, informació i consell en aspectes com ara higiene, nutrició, exercici, cura dels nens o adaptació a la incapacitat o a la malaltia. Mantenir la higiene a l'entorn dels clients com per exemple el canvi de llençols o la neteja de la roba, els plats i l'habitatge. Prestar ajuda psicològica com ara conversa o lectura en veu alta. Planificar, realitzar les compres, preparar o servir menjars que s'adaptin als requisits nutricionals o dietes que s'han prescrit. Prestar suport als pares i tenir cura dels nounats durant el post part.

Requisits

Molt importants

Nivell acadèmic Cicle formatiu grau mitjà

Permís de conduir B

Vehicle propi

Experiència en l'ocupació (mesos) 12

Certificat de professionalitat Atenció sociosanitària a persones dependents en institucions socials

Titulació Cicle formatiu grau mitjà - Serveis socioculturals i a la comunitat - Atenció sociosanitària

Recomanables

Experiència en la categoria Tècnic/a mig i assimilats

Informació d'interès

Data d’incorporació 23/01/2023

Horari 20h setmanals

Contracte

TipusEventuals per circumstàncies de la producció

DuradaDurada indeterminada per obra o servei